Ambasada Romaniei la Madrid convoaca diaspora

Ambasada Romaniei la Madrid convoaca diaspora

Trimite și altora


În perspectiva desfășurării alegerilor pentru Parlamentul European în 26 mai 2019, Ambasada României în Regatul Spaniei invită asociaţiile, parohiile şi românii care activează în domeniile cultural, administrativ, educaţional sau de altă natură din Spania la o întâlnire a comunităţii, axată pe exercitarea dreptului de vot la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019 şi pe implicarea românilor în viața politică a țării gazdă.

Evenimentul va avea loc la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei (Avda. Alfonso XIII nr. 157, 28016 Madrid) duminică, 7 aprilie, între orele 17:00 şi 19:00) şi se adresează celor din circumscripţia consulară a Ambasadei: Comunitatea Madrid, Castilia şi Leon (provinciile Leon, Palencia, Zamora, Valladolid, Soria, Salamanca, Ávila, Segovia), Insulele Canare şi Castilia – La Mancha (provincia Guadalajara).

Accesul la eveniment se va face pe baza confirmării participării, până la încheierea zilei de vineri, 5 aprilie, prin completarea formularului disponibil la această legătură: https://forms.gle/iSnWDcYqj69HbE1R6

Ambasada României

...

Madrid, 2 aprilie 2019


Trimite și altora