Să ajungi acasă îți trebuie curaj – Emilian Pal - 16/09/2020
Colectiv, tragedie homeopata, impotenta, inutila - 30/10/2018
Te gândești să te întorci? Smart-up! - 31/01/2018
Fii mobil DIGI mobil. Participa si Castiga! - 19/05/2017
Se numara romanii. Doar cei din tara. Plecatii nu. Plecatii nu mai sunt romani. - 10/05/2022
Expozitie de arta vestimentara de inspiratie africana la Ulldecona / Barcelona - 09/05/2022
Cu Macron Franta merge sau se duce? - 25/04/2022
Dentist Barcelona – Clinica Dr. Andreea Elena Simon - 16/04/2022
Ambasadorul in Spania la final de mandat - 01/03/2022
Mobile World Congress – Barcelona 2022 - 28/02/2022
DIGI Spania este alaturi de Ukraina. Suni spre Ukraina gratis. - 28/02/2022
Tabita Tour și-a pus flota de autobuze la dispoziția refugiatilor din Ukrayna - 28/02/2022
Grigore Vieru – nascut in ziua in care se sarbatoreste iubirea - 16/02/2022
Cum sa ai internet fara cablu in Spania - 03/11/2021
Ce nu s-a înțeles după PSD 3% voturi în Diaspora
Trimite și altora
Guvernul de rând să reconsidere relația cu românii din afara granițelor.
Reșaparea fostului ministru de externe, Corlățean, responsabil pentru umilința premeditată de la alegerile din 2014 din diaspora și scăpat de dosar penal după ce colegii parlamentari au făcut zid în jurul lui refuzând (că nu se știe niciodată când te lovește „ananghia”) ridicarea imunității parlamentare nu e semn de un bun restart. Nu a fost judecat niciodată.
Meleșcanu, actualul ministru de externe, care a mai fost dat odată afară dintrun guvern, în 2016, după altă rundă de alegeri organizate dezastruos, are din nou ocazia să susțină că nu are nimic să își reproșeze, și, dacă „s-au înregistrat disfuncționalități”, cum definește Ministerul Afacerilor Externe umilința, acestea s-au datorat subordonaților, ambasadorii.
Zeci de mii de oameni făcuți de râs în fața vecinilor lor, localnici, prin orașele europene unde au înșirat cozi dense.
Românii din diaspora au în casa TV românescStai informat, tine legătura cu țara / Tv prin satelit oriunde în Europa /

Ce să îi răspunzi polițistului chemat la disperare de consulul depășit de situație să țină în frâu puhoiul de lume pe cale să rupă ușa consulatului când te întreabă „da’ voi de ce aveți o singură secție? Sunteți în puta imensa Barcelona, sunteți nebuni?”. Omul e venit la serviciu și treaba lui e să se asigure că pe stradă e liniște.
La ce e bun Ministerul Românilor de Pretutindeni dacă în logistica referendumului nu a apărut pe nicăieri?
Așa nu se mai poate, în țară faceți ce vi se permite, diaspora nu mai înghite nume proprii, riscați ca oamenii din afara țării să se organizeze singuri dacă voi vă declarați depășiți de situație, umilințe ca cea de duminică sunt inacceptabile.
Dacă nu sunteți în stare să faceți de patru ori mai multe secții de votare le vom susține noi, comunitatea, cu oameni și logistică la dispoziția fiecărei ambasade din țările în care trăim.
Scorul obținut de fiecare partid nu interesează în discuția de față, fiecare își duce crucea. PSD a pariat pe Laufer și Debelka, PNL au făcut ce i-a dus capul, nu e treaba noastră că primii au atras doar 3% iar ceilalți au câștigat scrutinul popular, să își facă propriile evaluări, noi cerem doar decență la vot, indiferent că îndeplinim sau nu criteriile după care cine poate stabilește numărul secțiilor disponibile.
Nu e treaba noastră să știm dinainte dacă vom dori sau nu să participăm la o consultare, la unele poate vom vota, la altele vom prefera să mergem la plajă în ziua aia, să rămână secțiile goale dacă propunerile nu ne conving. Capacitatea secțiilor de votare pentru preluarea oricărui număr de votanți trebuie să fie suficientă, dacă nu aveți bani cereți la Bruxelles, de-abia așteaptă să vă declarați neputința.
Salarii la stat de peste două-trei mii de euro pentru posturi care au în descriere exact asta, să facă să fie bine ca să nu fie rău. Justificați-le!
Trimite și altora