InvestRomania a lansat website-ul dedicat investitorilor străini

InvestRomania a lansat website-ul dedicat investitorilor străini

Trimite și altora

InvestRomania a lansat, miercuri, în cadrul ședinței de Guvern, website-ul dedicat investitorilor străini, care are scopul de a oferi informații despre ecosistemul economiei românești și despre oportunitățile de investiții, informează instituția.

InvestRomania – Departmentul pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat din cadrul guvernului – are scopul de a oferi sprijin investitorilor străini în România. Obiectivul său este de a atrage și de a facilita investițiile străine directe în România.

„Am considerat că portalul este una dintre prioritățile echipei InvestRomania, dat fiind faptul că responsabilitatea noastră este aceea de a le furniza investitorilor străini cât mai multe informații relevante cu privire la oportunitățile de investiții din țară. Scopul nostru este de a promova România ca destinație în plină dezvoltare, cu potențial în crearea valorii adăugate, cu forță de muncă competitivă și caracterizată de ospitalitate, cum de altfel este”, a spus Manuel Costescu, secretar de stat, InvestRomania.invest romania

Proiectul www.investromania.gov.ro prezintă conținutul în limba engleză și este structurat pe șapte secțiuni — „Why invest” (De ce să investești?), „Business in Romania” (Afaceri în România/Principalele Sectoare), „Government Support” (Sprijin guvernamental), „Life in Romania” (Viața în România), „Newsroom” (știri și comunicate de presa), „About us” (Despre noi) și „Contact” (Contact), împărțite, la rândul lor, în subsecțiuni. Fiecare dintre acestea are menirea de a-l ghida pe potențialul investitor străin către informații cu privire la indicatorii macroeconomici, educație, nivelul costului de trai, sectoarele considerate prioritare, ajutoare de stat, tradiții, cultură, detalii despre activitatea InvestRomania.


Trimite și altora