Madrid – Barcelona, un Clasico cum n-a mai fost


  • Sâmbătă de la 13 ora peninsulară se joacă ultimul El Clasico
  • Madrid -Barcelona, un Clasico pentru sfârșitul unui an de ținut minte

Madrid și Barca se văd pentru a treia oară anul acesta. Și o fac de pe cai mari, fiecare cu argumentele sale, de pe pozițiile senioriale pe care se situează. Ca pentru o finală o finală de ligă: Madrid încearcă să nu își ia adio de la ea (este la 11 puncte în spatele rivalului tradițional, chiar dacă are un meci mai puțin). Barcelona ca să elimine astăzi definitiv pe cel mai mare rival al său.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Madridul se prezintă cu galeria istorică de cinci titluri câștigate în 2017. Ultimul dintre ele, Mondialul de Cluburi, va fi prezentat de fapt chiar înainte de partida de astăzi. Unul dintre aceste cinci titluri l-au obținut în vara acestui an chiar în fața rivalilor de astăzi. Supercupa Spaniei, pe care „los merengues” au câștigat-o clar într-o dublă întâlnire cu două victorii.

Madridul a avut un parcurs constant bun în toate competițiile la care au participat anul acesta însă șchioapătă în campionat. Până la punctul că ajung în fața partidei de astăzi într-o situație limită. „Suntem obligați să câștigăm”, recunoaște Sergio Ramos.

Barcelona merge pe Bernabeu hotărâtă să îi dea lovitura de grație eternului rival. Dincolo de declarațiile publice reținute în care roș-albaștrii asigură că nimic nu este încă decis și că mai sunt multe meciuri de jucat din campionat, toți știu că 14 puncte ar fi o diferență greu de recuperat, inclusiv cu un meci mai puțin disputat.

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.