Fanfara Ciocarlia in concert la sala Apolo din Barcelona (esențial)


  • Evenimentul muzical al primăverii: Fanfara Ciocârlia concertează sâmbătă 28 aprilie la sala Apolo din Barcelona
  • Muzicanții de la 10 Prăjini revin în Barcelona în cadrul turneului european de anul acesta

După Halle, Berlin, Frankfurt pe Main, Zurich, Bruxelles, Stuttgart, Praga și Seissan  (Franța) muzicanții de la 10 Prăjini reuniți sub numele Fanfara Ciocârlia concertează la Barcelona sâmbătă, 28 aprilie 2018 la sala Apolo din calle Nou de la Rambla 113. Un eveniment artistic de neratat anul acesta în Barcelona.

Esențial 2018

Am marcat concertul susținut de Fanfara Ciocârrlia la sala Apolo din Barcelona ca „esențial”, unul dintre principalele evenimente culturale de sorginte românească pentru diaspora stabilită în Catalunya.

Biletele se găsesc online la entradium cu prețuri începând de la 18€

Harta cu locația sălii de concert și amănunte practice găsiți aici

Originari din satul Zece Prajini, din moldova românească, au ridicat sălile în picioare prin toată lumea. Din Tokio la Toulouse și de la Melbourne la Memphis au făcut săli pline cu ritmurile tradiționale țigănești, „nici o brass band (fanfară) nu a sunat vreodată în direct mai viu ca aceasta” este opinia unanimă a specialiștilor.

După mai mult de 1.200 de concerte în toată lumea în care au împărțit scena cu muzicieni de calibru mondial, muzica pe care au deprins-o de la părinții lor lăutari a ajuns pe toate meridianele convertind muzicanții de la Zece Prăjini într-unii dintre cei mai eficienți ambasadori ai culturii și tradiției românești.