Excellence Vip Services – Exclusiv

Excellence Vip Services
Barcelona

Comunicat de Presă
Cătălin Buzatu, fost jucător profesionist de tenis, continuă cu firma sa Excellence Vip Services să ofere cele mai uimitoare servicii de lux din întreaga lume. A reușit să întâlnească și să satisfacă cu profesionalism cele mai pretenţioase şi cele mai exclusive cerinţe ale clienţilor săi.

Orice serviciu de lux care vă puteți imagina vă poate fi pus la dispoziţie de către omul de afaceri Cătălin Buzatu cu fiecare dintre serviciile pe care le prestează.
Clienții săi cei mai mulţi vin din Arabia Saudită, Rusia, China sau America. Actori de renume mondial, sportivi de performanţă, proprietari ai marilor companii s-au declarat satisfăcuţi şi apelează în mod obişnuit la Excellence VIP Services.

Excellence VIP Services este o firmă completă dedicată serviciilor de lux, clientul poate inchiria vile oriunde în lume, yachturi magnifice și exclusive pentru a se bucura de o vacanţă minunata intr-un cadru de lux și relaxare. Avem cea mai bună securitate privată și cele mai incredibile automobile de închiriat sau spre inchiriere cu șofer privat în cazul în care clientul solicită acest serviciu. Avem o echipă de CONCIERGE în întreaga lume, pentru a facilita toate solicitările, events planner, bilete la cele mai bune evenimente sportive, festivale, premiere şi gale, etc… toate acestea cu posibilitatea de a zbura în cele mai exclusive aeronave private din lume – dispunem de o flotă foarte mare pentru a putea satisface orice solicitare.

excellence vip inchiriere masina lux barcelona

M-aş putea extinde mult mai mult, dar în acest caz doresc a vă face cunoscută noua opțiunea pe care compania mea a pus la dispoziția clienților pentru anul 2016. Avem deja disponibile noile carduri MEMBERSHIP, dacă doriți să achiziționați SILVER CARD, GOLD CARD sau PLATINUM CARD, veţi putea beneficia de un serviciu estra-personalizat, cu prioritate și CONCIERGE PRIVAT 24 de ore oriunde în lume.
inchiriere vila lux barcelona
Catalin Buzatu, împreună cu echipa sa, face ca experiența specială să vă aparțină în întregime.

Considerăm fiecare moment din viaţă unic și special, știm foarte bine că luxul este o experiență personală și visele dumneavostră nu cunosc limite.
Pentru mai multe informații vizitați pagina noastra web și contactați echipa noastră.

Excellence Vip Services
+34 667 320 705
office@excellencevipservices.com
www.excellencevipservices.com