Alegem pentru cumparaturi Andorra (1)


  • Când trăiești în Barcelona întrebarea ‘alegem pentru cumparaturi Andorra’? revine constant în dialogurile casnice.

dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Cât e de mers până acolo, cât faci pe drum, autobuz sau maşină, de unde cumperi, cât costă benzina/motorina la pompă acolo, e deschis duminica, cât costă ţigările, detergenţii, băutura, cât pot trece la vamă dacă ne opresc ăia, merită sa mergi în Pas de las Casas sau cumperi de lângă graniţă,….?

cumparaturi_andorra

     1. Drum: Doua sunt variantele de traseu intre Barcelona si Andorra. Primul, pe E-9 pare mai direct si este mai rapid. Are dezavantajul ca trebuie platit peajele tunelului de Cadi – 9 euro (doar la dus, la intors alti 9). Cel de al doilea incepe cu C-58 pana la Manresa (evident cu varianta C-55), pe C25, apoi Tora, Ponts si C-14 pana in Andorra. Pare mai complicat dar nu e. In plus nu are peaje nicaieri. Diferenta in timp intre cel de plata si cel de al doilea este de un sfert de ora. Voi stabiliti daca sfertul ala de ora merita 18 euro de peaje.

barcelona-andorra-map     Pe google map da o durata de 3 ore insa drumul dureaza aproximativ doua ore, l-am probat.

Va urma

3 răspunsuri la „Alegem pentru cumparaturi Andorra (1)”

  1. Mno’ zau ca nu ma asteptam ca articolul sa se termine asa de abrupt. Cred ca draftul asta nu trebuia publicat fara sa fie complet, decat desigur daca nu cumva cel care il redacteaza e un amator in domeniu sau cauta vizualizari prin metode de clickbait.

Comentariile sunt închise.