O femeie fericită este o femeie frumoasă – Un Cocktail împotriva ridurilor


Bună duminică, dragele mele prietene

[otw_shortcode_dropcap label=”D” font=”Alike” background_color_class=”otw-no-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color” shadow=”shadow”][/otw_shortcode_dropcap]e data aceasta îmi propun să vă scot puţin din atmosfera salonului de beauty iar pentru acest lucru m-am gândit la un moment şi un loc potrivit ce poate revigora starea de spirit a unei doamne sau a unei domnişoare şi nu numai.

Este vară, mult soare şi vă scriu acest articol într-un oraş special, unde muzica în surdină pe o terasa şi aroma parfumată a unui cocktail pregătit de mâna unui profesionist schimbă într-un mod excepţional viziunea noastră asupra relaxării. Ce ziceţi să încercăm împreună să ne imaginăm o seară perfectă de vară?

Ieri seară am participat la un eveniment dedicat specialei lumi a cocktail-urilor (un Masterclasse, se numeşte în lumea profesioniştilor) pe care l-am privit la început ca pe un oricare alt eveniment la care trebuia să particip şi care m-ar fi reţinut de obicei maxim o ora.

Aici începe povestea… adică nu am dispărut aşa de repede de la acel eveniment ci chiar m-am afundat într-o canapea, mi-a fost pregatit un cocktail care se numea “Gin Citadell”, un cocktail cu note citrice de grepfruit şi lămâie, ”perlat” cu o cava (un fel de vin spumos) roz şi terminându-se cu o spumă fină şi zahăr aromatic exploziv. Ce a urmat, a fost o senzaţie de căldură dar în acelaşi timp şi de răcoare, energie combinată cu o stare de lene plăcută ce m-a determinat să-mi trag o perna la canapeaua pe care stăteam şi să mă cufund în muzica lansată în surdină la ceas de seara de un DJ chemat special pentru eveniment.

În acel moment am realizat că vreau să împărtăşesc cu voi această experienţă şi să vă spun că un asemenea răsfăţ al simţurilor, un cocktail cu ingredientele mixate într-o maniera pozitivă, nu are cum să nu atragă momente de o calitate fină, sănătoasă şi deosebită. Era momentul perfect, în care eram alături de cel drag,  cu gânduri frumoase, fără griji, fără cheltuieli absurde, fără vreo ţinută scumpă şi pe care ar fi trebuit să o fac văzută (costurile deh).

De aceasta data, încerc să îmi reprim cuvintele (sunt o vorbăreaţă incurabilă) şi să vă las să savuraţi momente simple dar cu o intensitate sensibilă şi puternică, alături de persoana importantă din viaţa voastră, momente de o calitate incontestabilă, care, cu siguranţa, vor şti să ţină ridurile departe.

cocktail_inline

Mulţumesc unui mare profesionist, Jacky Montagano, brand ambasador, care prin acest eveniment făcut cu stil a ştiut să transmită prin licorile sale experienţe şi stări la care nu  m-aş fi gândit că există.

Duminică frumoasă dragele mele şi vă urez să aveţi parte de senzaţii unice cu persoane unice!!