Aranjarea părului – Trendul verii în materie de hairstyling: Impletituri


Trendul verii în materie de hairstyling: împletituri

Împletiturile sunt un mod excelent de a uita de coafatul părului mai ales pe timpul verii, pentru că îl vei putea proteja mai bine, ferindu-l de agresiunea soarelui, a apei sărate sau a soarelui, în acest mod îl vei lasa să respire, protejându-l totodată. Sunt perfecte atunci când ești în vacanță și mergi la plajă sau la oricare alt eveniment la care vei participa vara aceasta.

Vei atrage cu siguranță atenția celor din jur. Există o varietate de împletituri, pentru toate gusturile, cu siguranță există un model special creat pentru tine, care îți va veni perfect. Să nu uităm că sunt ideale atât pentru părul drept cât și pentru părul ondulat sau creț. Pentru mai mult efect, îți recomandăm folosirea diverselor accesorii, cleme, elastice de păr, bentițe, clipsuri colorate sau florile artificiale speciale pentru păr.

Tehnicile pot fi de la foarte simple la complexe. Îți poți impleti singură părul în față oglinzii sau poți apela la un hair-stylist pentru modele mai sofisticate. Ceea ce este cert este că te vei simți minunat cu noul tău look fresh, perfect pentru o zi călduroasă de vară! Chiar și persoanele cu părul subțire sunt avantajate de această tehnică. Așa că, până și părul de care te plângeai până acum este ideal pentru împletituri. Atunci, de ce nu folosești această idee în avantajul tău?

Împletituri franțuzești, împletituri clasice inverse, impletituri bentiță, impletituri coroană, impletituri panglică, impletituri cascadă, impletituri de tip funie, impletituri înnodate, impletituri coadă de peşte sunt doar câteva dintre modele. Tot ce trebuie să faci este să găsești stilul preferat și să porți impletitura care te avantajează.

Împletirea părului este la modă încă din anul 2000 î. Hr. Cu siguranță au ceva special, nu crezi? În fiecare an, faimoși designeri din lume propun impletituri la prezentările lor de modă.

Trenduri populare în hairstyling

Prezentările de modă aduc întotdeauna idei noi când vine vorba de haine, însă trebuie să așteptăm până în martie pentru câteva idei pe care le putem aplică în viață de zi cu zi. Ei bine, când vine vorba de coafuri, lucrurile sunt ceva mai simple. În ceea ce privește împletiturile de păr, va voi prezenta câteva tipuri de împletituri mereu la modă din care te poți inspira:

1. Împletitura în jurul cocului

O coafură de seară, care da un aer șic cocului clasic. Împletește o șuvița de păr nu prea groasă și răsucește-o în jurul cocului. Cu siguranță vei atrage toate privirile.

impletitura_coc
Foto: Getty
2. Împletitura Carusel

Impresionează-ți prietenele și scoate-ți în evidență șuvițele cu această minunată împeltitura în stil cascadă. Împletitura se începe din dreptul urechii și continuă spre partea opusă, în funcție de lungimea părului.

impletitura carusel
Foto: Twistmepretty.com
3. Împletitura coadă de peste

Pare destul de sofisticată, însă nu este. Pentru a reuși să realizezi o astfel de împletitura, este necesar să practici împletitura într-o parte. În timp ce te uiți în oglindă, împarte coada de păr în două secțiuni egale, apoi ia o șuviță de păr și trece-o peste partea opusă, apoi procedează la fel și cu șuvița din secțiunea opusă. Continuă astfel până când împletitura este gata. Dacă părul tău nu are suficient volum, te poți folosi de extensii.

impletitura coada de peste
Foto: beautyrevealed.ro

Încearcă să îţi faci mâna cu tutorialul acesta: