Barcelona – Shopping Night 2016 sub semnul basmului Alice in Tara Minunilor

[hr_invisible]Joi 1 Decembrie 2016, între orele 20,00 – 01,00, Passeig de Gracia de Barcelona ne dă întâlnire pentru cea de a 7-a ediție a Shopping Night Barcelona, un maraton al pasionaților de cumpărărturi.

 

„The Shopping Night Barcelona” revine joi, 1 Decembrie 2016 pentru cea de a 7-a ediție. Ca în fiecare an, mai mult de 100 de magazine din Passeig de Gracia vor avea porțile deschise până la orele 01,00 din noapte.

Cu ocazia celei de a 150-a aniversări de la publicarea cărții lui Lewis Caroll, Alice în Țara Minunilor va fi tema aleasă în acest an pentru manifestare.

Palau Robert va găzdui deschiderea oficială a Shopping Night, la care, din păcate accesul se face doar pe baza de invitație. Palatul va deveni pentru această seara celebrul „Palat al Inimilor”

barcelona

Numeroase activități culturale și artistice

Activitățile nocturne vor ocupa largile trotuare ale Passeig de Gracia. 1,4 kilometri de promenadă se vor diviza în 10 zone. Fiecare dintre ele va reprezenta universul fascinant pe care îl găsim în povestea Alice în Țara Minunilor. La intersecția cu strada Provenca va fi amplasată scena centrală.

Activitățile culturale și artistice se vor derula pe parcursul întregii seri. Barcelonenii vor putea, de exemplu, să urmărească o demonstrație prezentată de Institutul Regal de Circ. Este de asemnea o ocazie pentru restaurante să reducă prețurile și să prezinte concepte culinare cum sunt cele oferite de food trucks, devenite la modă în ultimul timp.

Principala noutate anul acesta va fi Luxury Experience. Magazinele de lux își vor invita clienții să trăiască o noapte de shopping excepțională organizând prezentări și evenimente exclusive.
Informații practice:

Data : joi, 1 decembrie 2016 de 20h la 1h
Loc : Passeig de Gracia