Barcelona – Real Madrid. El Clasico, astăzi

Astăzi avem Derby-ul Spaniei. Barcelona – Real este cel mai urmărit meci de fotbal din lume, iar unul dintre argumente este acela că se înfruntă cei mai buni fotbaliști de pe planetă – Messi și Ronaldo.

Sâmbătă după-amiază va fi meciul finalului de an. Pe Camp Nou se joacă Barcelona – Real Madrid, cel mai urmărit meci la nivel de club pe mapamond. Superstarurile Messi și Ronaldo se vor afla din nou față în față.

Pentru a 27-a oară într-un Clasico. Argentinianul este marcatorul all time într-un derby al Spaniei. A înscris de 21 de ori în 32 de meciuri. Are însă o problemă. Ultima reușită în poarta Realului a fost acum doi ani și jumătate. De atunci s-au jucat cinci Clasico în care Messi nu a înscris. Îl mai salvează asisturile. Are 13 în total.

Cristiano Ronaldo este destul de departe de rivalul său. Cu reușita din primăvară, portughezul a ajuns la 16 goluri în poarta Barcelonei. Înfruntarea zeilor va avea loc sâmbătă, de la ora 16.15

Ajuns la 6 puncte în spatele lui Zidane, Luis Enrique s-a trezit criticat, după doi ani şi jumătate pe banca Barcei.

Ar fi naiv din partea mea să cred că se vor opri criticile în cazul în care am câştiga El Clasico. Tot timpul vor exista critici. În plus, le consider necesare”, a spus Luis Enrique.

Îl vedem la DolceSport 1 HD şi DigiSport 1 HD