Câmpia Turzii – „Ziua îngerilor”


Cea de-a XIV-a ediție a evenimentului intitulat “Ziua ingerilor” s-a organizat la Câmpia Turzii. Zeci de copii cu nevoi speciale, alături de părinți, au trăit momente emoționante.

Autoritățile din Câmpia Turzii nu au uitat de persoanele cu nevoi speciale. Astfel, au organizat pentru ei mult așteptatul eveniment intitulat “Ziua ingerilor”, ajuns deja la a XIV-a ediție, sărbătorind totodată ziua internațională a persoanelor cu dizabilități. Pe scenă au urcat elevele Clubului de Canto “BELLA MUSICA”, perechi de dans sportiv ale Clubului “Potaissa – Turda”, Ansamblul folcloric “Mugurelul”, o trupă de balet și trupa de majorete “Dream Girls” de la Clubul Copiilor. Evenimentul artistic a fost primit cu aplauze de copiii cu nevoi speciale care au rămas impresionați. Zâmbetele și fericirea din ochii lor a fost ceea ce au așteptat organizatorii. Atenți la fiecare detaliu, au savurat fiecare moment. Sunt foarte fericiți pentru că a fost organizat acest eveniment, special pentru ei.

satelit televizor

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost și el prezent și a ținut un discurs emoționant în care a felicitat Serviciul Public de Asistență Socială pentru organizarea acestui eveniment.

“Azi este o zi specială pentru noi toți, vreu să felicit Serviciul Public de Asistență Socială pentru organizarea acestui eveniment, care a devenit deja tradiție. Este ziua îngerilor, cum ne place nouă să spunem, prin care marcăm ziua internațională a persoanelor cu dizabilități. Aș spune că atunci când este vorba de copiii noștri fiecare zi e specială și fiecare moment în preajma lor este valoros și plin de căldură. Am văzut aici, în sală, prieteni și prietene, mă bucur să vă revăd de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, atât copiii, cât și dumneavoastră, părinții lor, sunteți modele de urmat pentru noi toți. Sunteți exemple de forță, de perserverență, de determinare, iar pentru asta mă înclin în fața dumneavoastră. Eu, din postura de primar, sunt alături de dumneavoastră și vă asigur de toată susținerea mea, prin serviciile oferite pentru Centrul Carine, pe care, începând din anul viitor, vrem să-l îmbunătățim. Văd aici în sală și pe doamna Irina Munteanu, omul care s-a luptat neîntrerupt pentru acești îngeri, fără să obosească niciodată, și care se va lupta în continuare de la București, din postura de deputat. Eu vă doresc să fiți cât mai bine, să aveți sărbători frumoase și un moș bogat, să vă bucurați de cei dragi și să ne revedem cu bine la fel de veseli și la fel de încrezători. La mulți ani, copii!” a fost scurta intervenție a primarului municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.