CFR – ‘linia iubirii’, pe 14 și 24 februarie


Călătoriți îndrăgostiți la jumătate de preț! Este luna februarie și ești îndrăgostit?

  • Asta înseamnă că CFR Călători îți răsplătește iubirea!
  • Compania a decis ca toți cei îndrăgostiți care aleg să călătorească pe calea ferată să primească o reducere de Valentine`s Day și de Dragobete

CFR Călători a decis să sărbătorească anul acesta Dragobetele și Ziua Îndrăgostiților. Cuplurile care aleg să călătorească în 14 și 24 februarie vor beneficia de o reducere de 50%. Reducerea se face exclusive la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă pentru amblele clase I și a II-a și se acordă doar la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte iar tariful de rezervarea a locului se achită intergral, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Rutele pentru care va fi valabilă “Oferta pentru 2”, de 50%, sunt: București Nord – Brașov (și retur), Cluj Napoca – Timișoara Nord (și retur), Iași – Brașov (și retur), Bacău – București Nord (și retur), Târgu Jiu – București Nord (și retur), Sibiu – Craiova (și retur), Galați – Brașov (și retur), București Nord – Drobeta Turnu Severin (și retur), București Nord – Iași (și retur), Timișoara Nord – Orșova (și retur) și București Nord – Constanța (și retur).

satelit televizor

Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București și Constanța. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook „Iubește și călătorește!”.

„În gara vieții opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Linia Iubirii. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Cuplurile de îndrăgostiți s-au arătat interesațe de această campanie, numai că, spun ei, ziua de 14 februarie va cădea într-o zi de marți când vor fi la muncă iar ziua de 24 februarie va fi într-o vineri și vor să petreacă un weekend întreg, nu să se întoarcă acasă vineri seara.