Bine ati venit in tara voastra! Scuzati gazele lacrimogene si mizeria guvernarii PSD


Ruptura totala intre PSD si romanii din strainatate

isailaVineri era protestul romanilor din strainatate, a celor care au plecat in incercarea de a se salva, de a-si salva copiii si parintii ramasi acasa din cauza lipsei oportunitatilor oferite de serii intregi de guvernari corupte. Ruptura totala dintre PSD si romanii din strainatate va avea efecte politice devastatoare asupra social-democratilor.

In opinia mea, acest partid va disparea la fel de rapid cum a disparut PDL in 2012, sa ne amintim, tot in urma interventiei brutale a fortelor de ordine si a degringoladei dintr-o guvernare lovita crunt de criza economica.

Romanii care muncesc in strainatate au venit acasa si au fost intampinati cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. Criza generata in societatea romaneasca de provocarile si interventia brutala a fortelor de ordine poate fi stavilita numai prin demisia rapida a Guvernului Dancila, un monument de incompetenta. Daca nu se va intampla acest lucru, criza politica va roade ca o boala actualul regim pana cand sistemul se va prabusi cel tarziu la alegerile europarlamentare din 2019 daca nu, mai devreme.

PSD e un cadavru politic, un partid mafiotizat care nu mai are nicio legatura cu cetatenii. Amintiti-va disperarea lui Liviu Dragnea care anunta la televizor, cu o seara inainte de miting, „dublarea pensiilor incepand cu 2021”. Trei ani reprezinta o eternitate in politica romaneasca, iar Liviu Dragnea nu-si va putea aroga aceasta realizare din pozitia de lider politic.

Romanii din strainatate s-au intors acasa pentru ca vor „o tara ca afara”, raspunsul l-am vazut cu totii, iar, noi, cei ramasi, ne cerem scuze ca n-am stiut si n-am putut sa oprim ajungerea „ciumei rosii” la putere.

Emilian Isaila pe Ziare.com