Petrecere la Crama Dracula – 31 Octombrie

Daca atmosfera de toamna in Barcelona nu este suficient de rece pentru a va îngheta sângele si doriti sa-l gasiti pe vampir exact la ceasurile de noapte.
Daca doriti totodata sa-i infingeti un tarus direct în inima lui DRACULA, va invitam sa participati la Happy Halloween care va avea loc in data de 31 octombrie la CRAMA DRACULA.

Iubitorii de groaza si mister vor putea intra în atmosfera petrecerii de Halloween, între ziduri reci si întunecoase la CRAMA DRACULA. Vin rosu din temnite, cotletul lui Dracula impanat cu usturoi salbatic si slaninuta de mistret, degete de vampir, cu salata din gradina lui Vlad Tepes.
Organizatorii va mai invita la ochi de bufnita pe bulete de cascaval, mititei arsi pe rug si creier pane insangerat. Nu puteti rata nici ciupercile otravite, cu carne de pasare si ierburi de padure sau cabanosii mumificati in foetaj,

La loc de cinste vor fi OCHII DE VAMPIR pe salata de cruditati si viermisorii din Gambas iar ficatetii de pui, trasi in teapa cu bacon si cascaval, nu vor lipsi.

Dupa cum v-ati dat seama, Sarbatoarea de Halloween va fi marcata printr-o petrecere de groaza, la CRAMA DRACULA din Calle Provenca nr 18 la pret de 30 eur, unde este asteptata si prezenta Contelui Dracula.
Legendarul Conte Dracula, tipetele si dansul ielelor vor însoti participantii la eveniment la tot pasul. Totodata, copiii curajosi, însotiti de cei dragi, vor fi recompensati de contele Dracula cu bomboane.

Nu va ramane decat sa va ganditi ce costum sa purtati, ce masca sa va puneti si sa sunati pentru rezervare la tel: 635369788.

Pe harta vedeti locatia aici:…
Si…inca ceva: DESERTUL LUI DRACULA VA FI SURPRIZA!!!

halloweencity
Petrecere de Haloween la Crama Dracula, Provença, 18, Barcelona