Evenimente fashion de neratat în Europa în luna februarie

Iarna 2016 vine şi cu o mulţime de evenimente legate de moda, în principalele oraşe europene. Astfel că, dacă aveţi planificată o călătorie în luna februarie în oraşe precum Barcelona, Paris, Milano, Londra sau Madrid, luaţi în considerare şi evenimentele de fashion.

Barcelona

080 Barcelona: Între 1 şi 5 Februarie. Timp de cinci zile Barcelona este busola modei pentru toamnă-iarnă 2016-2017; şi, în prima zi am putut vedea deja colecţiile TCN, Miquel Suay, CARLOTAOMS, Celia Vela şi Pau Esteve. live broadcast aici
puteţi vedea mai mult aici

Paris

Apparelsourcing Paris 2016: Women & Men Ready to Wear Show are loc in perioada 15-18 februarie in Parc des Exposicions du Bourget si reuneste peste 400 de expozanti din industria modei pret-a-porte, din toata lumea.

Londra

In Londra are loc mult asteptatul eveniment London Fashion Week: Pure London. Incepand cu data de 18 februarie, timp de cinci zile in mai multe locatii din Londra vor fi organizate expozitii care vor prezenta peste 800 de branduri care dau tonul in industria modei pentru anul 2016.

Madrid

Intre 19 si 23 februarie, in Madrid, va avea loc saptamana modei Mercedes-Benz Fashion week Madrid. Evenimentul este mereu o explozie de culoare, culorile intense fiind specifice designerilor din Spania.

Un alt eveniment fashion din Madrid este Momad Metropolis – Women’s Fashion Fair, care va avea loc la IFEMA, Feria de Madrid, intre 5 si 7 februiarie. Evenimentul insumeaza colectii de pret-a-porter, jeans, haine sport si street style.

Milano

Intertex Milano este una dintre cele mai cunoscute expozitii de accesorii, textile si piele din lume. Expozitia se organizeaza anual, in Via Tortona, 27 in perioada 10-12 februarie.