Zbor la Otopeni şi Închiriez Maşină este una dintre variantele de mobilitate pentru călătoria în ţară


(P)    Una dintre variantele de mobilitate ideale pentru câteva zile în ţară este zborul cu avionul iar din Otopeni să inchiriez masina pentru numărul de zile de care am nevoie. Când vă propuneţi să apelaţi la serviciile unei agenţii specializate de inchirieri auto odată ajunşi la Otopeni, este bine să obţineţi câteva informaţii de bază despre ofertele acesteia, iar in cazul în care până acum nu aţi mai închiriat maşini şi câteva detalii referitoare la proceduri.

Majoritatea persoanelor care au nevoie de astfel de servicii sunt turiştii care aterizeaza în aeroportul Henri Coanda din Otopeni. De obicei rezervările se fac cu câteva zile sau săptămâni înainte ca respectivii clienţi să preia autoturismele. Cei care folosesc frecvent agenţiile de inchirieri auto Otopeni, ştiu că se pot bucura de reduceri consistente atunci cand aleg sa facă rezervările din timp, în plus au şi certitudinea că maşina pe care şi-o doresc va fi disponibilă.

Câteva lucruri de care este util să ţineţi cont:

  1. Căutaţi prin oferta mai multor agenţii decât cea pe care de obicei o recomandă compania cu care aţi zburat. O să o alegeţi pe cea care se încadrează cel mai bine în solicitările dumneavoastră, atât legate de costul serviciilor oferite cât şi de disponibilitatea maşinii pe care o doriţi.
  2. Consultaţi cu atenţie secţiunea în care vi se specifică condiţiile de închiriere, este bine să cititi cu atenţie care sunt drepturile şi obligaţiile dumneavoastră, precum şi cele ale companiei care va furnizează acest tip de serviciu.
  3. Calculaţi pe site-ul companiei preţul total al zilelor de închiriere, ce includ aceste costuri şi care sunt asigurările incluse în preţul maşinii închiriate.
  4. Interesaţi-vă dacă agenţia de închirieri auto Otopeni vă poate preda maşina direct în aeroport sau dacă va trebui să vă deplasaţi catre sediul acestora. Recomandarea noastră este să vă orientaţi către o colaborare cu cele care vă aduc maşina direct la terminalul sosiri, astfel veţi evita timpul pe care l-aţi pierde cu deplasarea către sediul firmei.
  5. Intrebaţi detalii referitoare la starea tehnică a maşinii pe care urmează să o preluaţi precum şi ce an de fabricaţie este modelul.
  6. Verificaţi dacă permisul de conducere pe care îl deţineţi, poate fi folosit şi pe drumurile publice din România. Permisul de conducere obţinut în alte ţări din afara Uniunii Europene, poate necesita autorizări în plus de la poliţia din ţara dumneavoastră.

Este cea mai bună alegere când am nevoie să inchiriez masina la Otopeni.