Atelier Linguri Tricolore

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aveam nevoie de linguri de lemn la expoziția cu vânzare pe care RoBarna o pregătește pentru serbările cu ocazia Zilei Naționale – la Parets, pe 27 noiembrie și Tarragona, 03 decembrie. Linguri de lemn cu coadă  Tricoloră pe care le veți putea cumpăra dacă veniți acolo. Am stat și ne-am întrebat cum am putea obține linguri din lemn, din acelea tradiționale, pentru bucătăreală?

Cineva a venit cu ideea că ar cunoaște niște artiști aproape de noi și care ar fi dispuși să își reverse magia tricoloră peste lingurile noastre. Zis și făcut: Am organizat un work-shop rapid la sediul din Sabadell, duminică dimineață, un moment la care artiștii nu erau ocupați cu activitățile serioase cărora li se dedică de obicei: școală, pokemoni sau șotron.

Că nu e treabă ușoară sau vreo joacă, am remarcat văzând concentrarea cu care au lucrat atent fiecare pictură și grija cu care și-au spus numele, clar, răspicat pentru etichetele cu numele fiecăruia legate de fiecare lingura.

Lingurile costă 2€ fiecare iar bănuții strânși vor fi transformați în materiale didactice trebuincioase lor, micilor artizani, la clasele de la Școala de Duminica pe care Roberto Vâlsan a organizat-o și pe care părintele Virgil Cândea o găzduiește la biserica din Sabadell.

Am promis că vom ruga cumpărătorul fiecărei linguri să se lase fotografiat cu tricolorul pictat la vedere după care vom face un concurs pentru cea mai frumoasă lingura pictată tricolor pentru a oferi o diplomă corespunzătoare artistului cel mai talentat. Astfel că vă rugăm să vă lăsați fotografiat cu lingura, este pentru o cauză nobilă, sprijinim artiștii :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_images_carousel images=”7886,7887,7888,7889,7890,7891,7892″ img_size=”full” speed=”2500″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]