Atelier Linguri Tricolore

Trimite și altora

Aveam nevoie de linguri de lemn la expoziția cu vânzare pe care RoBarna o pregătește pentru serbările cu ocazia Zilei Naționale – la Parets, pe 27 noiembrie și Tarragona, 03 decembrie. Linguri de lemn cu coadă  Tricoloră pe care le veți putea cumpăra dacă veniți acolo. Am stat și ne-am întrebat cum am putea obține linguri din lemn, din acelea tradiționale, pentru bucătăreală?

Cineva a venit cu ideea că ar cunoaște niște artiști aproape de noi și care ar fi dispuși să își reverse magia tricoloră peste lingurile noastre. Zis și făcut: Am organizat un work-shop rapid la sediul din Sabadell, duminică dimineață, un moment la care artiștii nu erau ocupați cu activitățile serioase cărora li se dedică de obicei: școală, pokemoni sau șotron.

Că nu e treabă ușoară sau vreo joacă, am remarcat văzând concentrarea cu care au lucrat atent fiecare pictură și grija cu care și-au spus numele, clar, răspicat pentru etichetele cu numele fiecăruia legate de fiecare lingura.

Lingurile costă 2€ fiecare iar bănuții strânși vor fi transformați în materiale didactice trebuincioase lor, micilor artizani, la clasele de la Școala de Duminica pe care Roberto Vâlsan a organizat-o și pe care părintele Virgil Cândea o găzduiește la biserica din Sabadell.


Românii din diaspora au în casa TV românescdolce telekomStai informat, tine legătura cu țara / Tv prin satelit oriunde în Europa /


Am promis că vom ruga cumpărătorul fiecărei linguri să se lase fotografiat cu tricolorul pictat la vedere după care vom face un concurs pentru cea mai frumoasă lingura pictată tricolor pentru a oferi o diplomă corespunzătoare artistului cel mai talentat. Astfel că vă rugăm să vă lăsați fotografiat cu lingura, este pentru o cauză nobilă, sprijinim artiștii 🙂

 


Trimite și altora

Cum ți se pare?

Atelier Linguri Tricolore

Draguti artisti :)

User Rating: 0 (0 votes)