Cei mai activi voluntari, premiați – Oradea


Asociația Caritas Eparhial Oradea va premia joi, 26 ianuarie, cei mai activi voluntari din cadrul organizației sale. Această ediție va fi a XI-a și este exclusiv dedicată voluntarilor Caritas.

“Împreună pentru o lume mai bună”. Așa se intitulează gala în care voluntarii vor fi premiați. Joi, 26 ianuarie, în sala festivă a Liceului Greco-Catolic “Iuliu Maniu” din Oradea, sunt așteptați cei aproape 200 de voluntari care muncesc la Asociația Caritas Eparhial.

În anul 2013, Georgeta Finna a uimit pe toată lumea. A fost premiată pentru activitatea extraordinară de care a dat dovadă. Ea a muncit 381 de ore în folosul comunității. Este voluntar de la vârsta de 14 ani la Asociația Caritas Eparhial din Oradea. La 20 de ani, ea a primit numeroase nominalizări la Gala Voluntarilor, dar premiul cel mare a luat-o prin surprindere. Ea este acum un exemplu pentru toți voluntarii asociației.

digi dolce focus 2017

„Prin această premiere urmărim recunoaşterea publică a meritelor celor mai activi voluntari. În anul 2016, din cei peste 400 de voluntari aflaţi în baza noastră de date, 285 au fost voluntari activi, totalizând un număr de 6.210 ore prestate în serviciul aproapelui”, a arătat părintele Vasile Şoptea, preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea.

Premii:

  1. Premiul Cantina socială
  2. Premiul Duşuri sociale
  3. Premiul Activitate cu copiii de la Ioaniş
  4. Premiul Colecta de Paşti
  5. Premiul Centrul de zi „Gabrielle”
  6. Premiul Vacanţă dedicată voluntariatului
  7. Premiul Colecta de Crăciun
  8. Premiul Prieteni pentru un zâmbet
  9. Premiul Bradul copiilor
  10. Premiul Administrativ
  11. Premiul pentru disponibilitate
  12. Premiul Cel mai activ voluntar
  13. Premiul Voluntarul anului
  14. Premiul Special Vacanţă dedicată voluntariatului
  15. Premiul Special pentru pregătirea serbării de Crăciun
  16. Premiul Special pentru promovarea voluntariatului

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea sprijină în mod caritabil şi fără discriminare de orice fel persoanele şi familiile din comunitate aflate în dificultate. Derulează proiecte, programe şi servicii sociale integrate, care răspund inovativ necesităţilor familiilor aflate în dificultate, persoanelor fără adăpost şi vârstnicilor. Totodată aplică un management eficient, având o echipă motivată şi închegată care se formează continuu.

Organizaţia are filiale regionale şi subfiliale, se autosusţine financiar, contribuie la dezvoltarea locală şi regională, este credibilă şi vizibilă în comunitate.