La Wizz după 1 Noiembrie noi reguli pentru bagaj

La Wizz după 1 Noiembrie noi reguli pentru bagaj

Trimite și altora


În momentul ăsta poţi să urci în avion cu un troller din acela mic. De la 1 noiembrie o să plăteşti 7 euro dacă vrei troller, dar nici nu mai ai voie să-l iei în cabină, ci îl laşi la cală. Practic, pentru că te penalizează şi te obligă să pui trollerul în cală şi să pierzi încă jumătate de oră așteptând bagajul, Wizz te taxează 7 euro.

Compania aeriană Wizz Air a anunţat implementarea unei noi politici de bagaje de la 1 noiembrie 2018. Schimbarea vine pentru cei care călătoresc doar cu un bagaj gratuit în cabină.

Sau poţi să iei Wizz Priority cu 5 euro şi ai voie cu un bagaj de mână şi un troller cu tine în cabină. Exact, opţiunea mai proastă e mai scumpă.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Wizz Air schimbă politica de bagaje de luna viitoare şi taxează cu 7 euro (38 lei) pasagerii care călătoresc cu un troller, a anunţat compania.

Astfel, dacă pentru zborurile efectuate până la data de 1 noiembrie, pasagerii pot lua în cabină în mod gratuit un troller cu dimensiunile de 55x40x23 de cm şi cu o greutate maximă de 10 kg, noua politică prevede taxarea acestui bagaj cu 7 euro/zbor, iar în plus, trollerul va merge la cală şi nu va fi luat de pasageri în cabină.

Singurul bagaj permis în mod gratuit la bordul avioanelor Wizz este cel de mână, cu dimensiunile de 40x30x20 cm.

„Clienţii pot aduce un bagaj gratuit la bord, cu bunurile personale. Da, e mai mic, poate fi un rucsac sau o geantă. E o politică mai transparentă care permite oamenilor să aibă mai multe opţiuni. Provocarea întâmpinată de companiile aeriene este că fizic nu e loc sufucient pentru a aduce bagajele mari la bord”, a declarat telefonic pentru economica.net, Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air.

 


Trimite și altora