Librăria Punct – Barcelona, pe harta educației în limba română din Spania


  • Harta Educației în limba română din Spania este proiectul Ambasadei României la Madrid care prezintă punctele din geografia Regatului Spaniei unde se desfășoară proiecte educative românești
  • Librăria Punct se adaugă reperelor culturale din regiunea Barcelona

Proiectele desfăşurate de asociaţiile şi bisericile româneşti din Spania dedicate educaţiei copiilor români în limba maternă au început să fie afișate pe „Harta educației în limba română din Spania” (disponibilă la adresa: https://goo.gl/WkHUAQ), realizată şi publicată recent de Ambasadă.

Librăria Punct din C. Provenca din Barcelona a fost adăugată la ultima actualizare a hărții punctelor de interes cultural românești. Cursurile de limbă română dedicate străinilor desfășurate la Biblioteca Poblenou, Biblioteca Camp de l’Arpa și școala Pompeu Fabra din Badalona sunt reperele pe harta educației românești în Barcelona anterioare.

libraria punct barcelona

„Harta educaţiei în limba română” include cele circa 400 de şcoli spaniole în care se desfăşoară cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Română în anul şcolar 2017/2018, cele 4 lectorate de limbă română de la universităţi spaniole (din care unul la Universitat Autonoma de Barcelona), Ambasada României la Madrid (unde are loc Şcoala de Sâmbătă) şi Institutul Cultural Român de la Madrid (care desfăşoară cursuri de limbă română pentru străini în Madrid, Barcelona şi Valencia).

Harta este în continuă evoluție și poate fi accesată aici: