Miss World – gala Catalunya la Luz de Gas Barcelona


Luni, 18 iulie a fost o zi specială pentru candidatele la titlul de Miss World Spain Catalunya. Deasemenea a fost o seară extraordinară pentru noi toţi şi asta pentru că printre participantele la titlul de Miss World Catalunya au defilat şi două modele pe care le iubim: Oana Boza şi Daniela Gheorghiu. Am asistat la o deschidere de gală grandioasă în deplină concordanţă cu locaţia unde s-a desfăşurat evenimentul: Luz de Gas din Barcelona. Oficiile de gazdă ale evenimentului au fost făcute de Alicia Escriba.

Unul dintre momentele interesante a fost prezenţa pe scenă a foştilor candidaţi la Mister World Spain –Catalunya 2016 : Sito Fernandez (câştigător al premiului pentru cel mai bun proiect social media din Catalunya Mister World Top 2016 ), Rafa SP (dl. Prietenie 2016 și al doilea runner-up Jonathan Navarro de Arteaga 2016, Domnul Multimedia Adrian Ruder (TOP 6 din 2016), Dominican Papy (domnul top stil 2016) şi fosta candidată din ediţia din 2015 a Miss World Spain –Area Catalunya: Myriam Navarro de Arteaga şi Pilar Finestres (Miss fotogenie 2015)

Invitata specială a serii a fost Mireia Lalaguna Royo Miss Word 2015, câştigătoarea de anul trecut al competiţiei mondiale care a încurajat concurentele şi a înmânat coroana caştigătoarei Miss World Barcelona 2016. Concurentele la titlul de Miss World Spain Catalunya au fost: Carla Hernandez Gomez, Carla Font Cabrera, Carla Moreno Requena, Oana Boza, Daniela Gheorghiu, Samantha Sam, Karima Amirouche, Genese Batista Perez, Maria Isabel Rodriguez Soto, Sandra Rodriquez, Nadia Sanroma Murillo, Natalia Lorente, Lorena Garcia Morales, Diana AE, Magnolia Martinez, Stefania Ramos.

Probele concurentelor au constat în Talento, Proyecto Social, Deporte, Top Model, Style, Multimedia, Amistad y Fotogénica şi defilarea în rochii de seară. Deasemenea am putut urmări din sală un show extraordinar, o combinaţie reuşita între prezentările concurentelor şi momente artistice deosebite susţinute de artişti precum: Rebecca Scales şi Larrick Ebanck sau Corpul de balet 4dance.

Titlul Miss World Catalunya 2016 a fost obţinut de Carla Hernandez Gomez.

Oana Boza 22 de ani, studentă anul II la Relatii Internaţionale, stabilită in Barcelona-Spania este model profesionist. A absolvit două şcoli de modeling şi are diplome autorizate la cele mai bune academii de modeling din Spania, Hernando Herrera – Escuela Internacional de Modelos şi Maxim Models. A defilat pentru Christman World Premium By Araik Galstyan Barcelona 2015, la Stravaganza Fashion Show şi Casino Barcelona, AECC Catalunya Contra el Cáncer, pentru designerul vestimentar Ainhoa Quiroga, pentru designerul Pedro Clavero, pentru agenţia BCN Talents, revista profesionala de design floral Flowers World a cărui fondator este este Araik Galstyan, Revista-BCN.Events Magazine, Revista RoBarna de Barcelona şi diferite televiziuni catalane. Oana Boza a participat deasemenea la Grand World Premium Wedding Show by Araik Galstyan în Romania, Cluj-Napoca din 12 Iunie 2016.

miss world oana boza
Oana Boza pe scena Miss World la Luz de Gas – Barcelona 2016

Daniela Gheorghiu este cea de a doua participantă la concurs dintre minunatele fete pentru care ne-am dus la gală. Este studentă la UDG Facultat d’Educació i Psicologia şi locuieşte în Girona. A luat parte la mai multe prezentări de modă în Catalunya, cel mai important eveniment dintre toate la care a participat este acesta: Miss World Spania Catalunya 2016.

daniela gheorghiu miss world barcelona
Daniela Gheorghiu pe scena Miss World la Luz de Gas – Barcelona 2016

Competiţia celor mai frumoase fete din Catalunya a fost una strânsă şi a durat aproximativ trei luni, timp în care fetele au participat la probe specifice, gala de luni seara fiind încununarea întregului program la care au fost înscrise în lupta pentru desemnarea celei care va participa din partea Catalunyei la etapa pe Spania a Miss World. Prezenţa în public a unui numeros grup de români nu a rămas neobservată iar fetele noastre au simţit din plin susţinerea noastră. Din păcate nu a fost suficient pentru ca una dintre ele să se încununeze cu coroana de lauri însă pentru noi au fost campioane şi le mulţumim.

“A fost o experimenţă frumoasă, unică, participarea la acest concurs. Plec cu amintiri frumoase, cunoştinţe, prieteni… un bagaj frumos. Chiar dacă nu a ieşit chiar aşa cum mi-aş fi dorit, pentru mine a fost ceva important, nu întodeauna lucrurile ies cum vrem noi, cam aşa este în cariera de modeling. Doresc sa transmit respectul meu pentru Armando De Almeida directorul concursului de la care am primit un real sprijin in acest concurs” ne-a declarat Oana imediat după încheierea concursului.

miss world barcelona luz de gas
Foto: 20 Grados Fotografia

Le urăm succes în cariera pentru care se pregătesc atât de mult.


Directorul artistic: Armando De Almeida, Șeful delegației: Jose Antonio Giovinco Mirabile, Director de marketing: José Antonio Piñero, Coafor: Alexandre, cosmetice Styling: echipa Miki Werner, Machiaj: Liliana Turizo, echipa Design de costume: Jiovanny Navarrete Vera, Modele de haute couture: Carme Trias (modartt), Olga Macia Soldevila şi Jose Maria.