Cele sase radare de Tram de pe N-II, AP-7 si C-58 – Barcelona – incep sa functioneze sfarsitul asta de saptamana

Cele sase radare de Tram de pe N-II, AP-7 si C-58 – Barcelona – incep sa functioneze sfarsitul asta de saptamana

Trimite și altora

La sfarsitul acesta de saptamana incep sa functioneze radarele instalate si anuntate pe cele sase puncte cele mai complicate din reteaua de autovias Catalana.

grafica-radares-tramo

Sunt Radare de Tram – cu minim doua puncte de detectie intre care se calculeaza viteza medie nu doar viteza punctuala. Asta inseamna ca e inutil sa frânezi in dreptul detectorului accelerând ulterior, viteza pe care o stabileste tipul asta de radar este cea medie, intre cele doua detectoare. Atentie, pe un Tram pot exista doua, trei sau mai multe detectoare intermediare.

  • Pe C-58 intre Sabadell si Badia del Vallès in sensul de mers spre Barcelona, de 5,549 km lungime. Are doua puncte intermediare de control la kilometrii 13,5 si 12,2. Limita de viteza permisa este de 120km/h.
  • Pe AP-7 intre Ulldecona si Amposta pe sensul Tarragona, de 18,02 km lungime. Limita de viteza permisa este de 120km/h.
  • Pe N-II intre Fornells de la Selva si Quart, cate unul pe fiecare sens de mers, de 4,950 km lungime. Limita de viteza permisa este de 100km/h.
  • Pe N-II zona municipala Girona, unul pe fiecare sens de mers, de 3 km lungime. Limita de viteza permisa este de 80km/h.

La sfarsitul anului va incepe sa functioneze radarul de Tram de pe VAO pe C’58.

Serviciul de Trafic a anuntat ca va semnaliza radarele cu doua panouri inainte de primul senzor, acum exista un semnal de atentionare cu un km inainte si se va instala un al doilea situat la 2km. Motivul este ca se incearca eliminarea impresiei generale ca se folosesc de radare ca sa stranga bani in fondurile primariei.


Trimite și altora