Cum stii ca ai antena pusa bine pe Telekom Dolce

Trimite și altora


12.688, Vertical, 30.000. Aici scanezi și vezi la liber Taraf, Etno și Nașul TV. Când le vezi în medidorul tău de doi lei știi că o să le vezi și cu receptorul oficial Telekom.

Cu antena spre Hellassat la 39 de grade Est. Uită de aplicațiile pe telefon, Android și similare, alea îți arată mai mult sau mai puțin spre unde să îndrepți antena, nimic mai mult. Plătește un tehnic care chiar știe cu ce se mănâncă meseria. Dacă e spaniol ia-l cu rezervă, ăștia se pierd dincolo de ăia doi sateliți obișnuiți pentru Spania, nu-i plăti fără să vezi la televizor programele românești sau măcar eroare 4 sau eroare 6.

Ăla trebuie să îți dea garanție 3 luni pentru banii plătiți. Se merită. Descarcă de mai jos indicațiile necesare și suficiente să îți pui antena bine. Când ai dubii sună-ne la +34 642102808 cu instalatorul tău în casă, nu te costă nimic în plus, îți facem un pustiu de bine, patriotic vorbind :).

Telekom Dolce orientare Spania

Important:

  1. Antena să aibă 80 cm în diametru.
  2. Un LNB rezonabil de nou (max 1 an vechime).
  3. Să aibă un suport stabil, țapăn.

A, și vă rog mult pentru liniștea după-amiezelor dumneavoastră, puneți un cablu cumsecade la antena aia că nu îl schimbați în fiecare săptămână. Nu de la chinezi, îl cereți de la noi sau de la o fereterie de cartier care se respectă un cablu de cupru.

Și dacă nu ai receptor dar vrei unul să vezi televiziunea românească TV sună la 642359264 în Barcelona sau pincha în legătură să vorbim pe whatsap, comandă unul pentru mâine.


Trimite și altora