Dentist Barcelona – Clinica Dr. Andreea Elena Simon

Dentist Barcelona – Clinica Dr. Andreea Elena Simon

Trimite și altora


Un zâmbet face cât o mie de cuvinte, se spune, și atunci cauți pe net dentist Barcelona, un loc în care să se vorbească românește pentru că te doare și n-ai timp să îți alegi cuvintele.

Avem dentist Barcelona. O clinică stomatologică în care se vorbește românește.

În strada Valencia 606 la 3 cu 2, foarte aproape de stația de metro Clot se vorbește românește în Barcelona despre dinți, proteze, implanturi, tratamente sau îngrijiri speciale ale zâmbetului. Puteți întreba și despre eventuale oferte, depinde ce nevoi aveți.

Nimeni nu se simte confortabil când are nevoie de un dentist și toți avem nevoie de unul mai devreme sau mai târziu iar când avem nevoie deja ne sună în minte țiuitul polizorului. Urâm până și injecția dinainte. Nu mai este cazul.

La cabinetul Dr. Andreei Elena Simon te duci cu teamă însă de la intrare te întâmpină o pereche de ochi albaștri care îți spun că nu o să te doară, te dezarmează și îi crezi. Am pățit.

Despre Andreea Elen Simon:

Născută în Maramureșul istoric, i-a plăcut muzica, la 7 ani, parinții au trimis-o la Cluj, unde a studiat vioara timp de 12 ani. A făcut stomatologia dar nu a lăsat muzica deoparte, așa că a terminat în paralel și Academia de Muzică odată cu Medicina Dentară.

dentist barcelona
Andreea Elena Simon – Orchestra Medicilor din Barcelona, Ars Medica

În anul 4, am venit în vacanță în Barcelona fără să cunosc o boabă spaniolă, m-am îndrăgostit de oraș și mi-am dorit să trăiesc aici

Și a rămas. A găsit o clinică echipată disponibilă de preluat și s-a aruncat pe oportunitate, nu am întrebat cât a costat dar în mod sigur ieftin nu a fost. Și-a compus o echipă cu oameni de încredere iar de atunci este dentistul nostru. Nu doar al nostru dar ne place nouă să spunem asta, se vorbește și românește în clinică.

Ne mai spune Andreea:

„Din 2019 fac parte din formația BruceCat, tot din 2019 fac parte din Orchestra Mondiala a Medicilor, cu care am susținut un superb concert în Londra în octombrie 2021, iar din 2021 fac parte din Orchestra Medicilor din Barcelona, Ars Medica”

Vești bune:

„Îmi place să ajut oamenii, iar cand e vorba de români cu atât mai mult sunt mai bucuroasă să îi pot ajuta. Echipa mea este formată din încă 3 medici români, Evelina Lica – medic stomatolog generalist, Ana Savu – medic specialist ortodont și Roxana Gheorghiu – medic specialist chirurgie, plus două asistente, Cristina Costan și Cristina Vicens Grao. Suntem o echipă tânără, rezolvăm toate problemele specifice pe măsură ce apar, vorbim română, engleză, castellană și catalană, lucruri care ne ajută sa îi înțelegem mai bine pe toți cei care ne trec pragul. Ușor nu este, dar ne străduim să înțelegem ce nevoi are fiecare și îi sugerăm soluția care credem că îi servește cel mai bine”

Ideea este că în Barcelona, când te doare o măsea, ai cui te plânge, măcar primești o evaluare de preț să o compari cu ce credeai tu că dacă te duci în țară te rezolvă cu trei lei în patru zile, dentist Barcelona.

Se vede că nu e chiar așa de simplu cu rezolvatul danturii în țară, una că un tratament stomatologic durează niște luni întregi drept pentru care este o iluzie să îți închipui că într-un august îți pui gura în ordine și alta că după ce ți-ai pus-o este de urmărit, remediat, reclamat, afinat, reparat. Este important să ai cui reclama. De aceea Andreea este specialistul pentru zâmbete în Barcelona. Vă recomandăm să treceți pragul clinicii stomatologice Dr. Andreea Elena Simon.

Adresa Clinica: Calle Valencia 606, 3-2 Barcelona

...

Tel: 932313282; 642977841


Trimite și altora