Tabita Tour și-a pus flota de autobuze la dispoziția refugiatilor din Ukrayna

Tabita Tour și-a pus flota de autobuze la dispoziția refugiatilor din Ukrayna

Trimite și altora


Solidaritatea cu refugiații de război din Ukrayna este impresionantă, organizații din societatea civilă, persoane fizice sau companii românești au sărit în ajutorul sutelor de mii de refugiați din calea războilui din Ukrayna. Printre ei Tabita Tour și-a pus mijloacele de transport la dispoziția oricui încearcă să plece din calea bombardamentelor ruse.

„În semn de solidaritate pentru cetăţenii ucrainieni, le suntem alături și vrem să oferim tot suportul nostru.

Încă de aseară am fost în vama Siret şi aeroportul din Suceava și i-am ajutat cu transport pe ucrainienii care au ajuns la noi în ţară. Atât azi, cât și zilele următoare suntem în continuare prezenţi în vamă și oferim transport gratuit spre gări, autogări sau alte împrejurimi.

De asemenea, suntem în legătură cu responsabili din vămi şi aeroporturi pentru a aloca cât mai curând autocare și în alte zone din ţară unde ajung refugiaţi.

Iar, pentru cetăţenii ucrainieni care vor să călătorească spre destinaţiile operate de Tabita Tour: Spania, Italia, Franţa oferim bilete gratuite pentru toți copiii şi reduceri pentru adulți.
Dacă cunoașteți persoane care au nevoie de ajutor în contextul actual vă rugăm să distribuiţi această informare. Este important să ajungă informația acolo unde este cu adevărat nevoie!

Suntem disponibili şi telefonic: +40.756.333.898


Românii din diaspora au în casa TV românescdolce telekomStai informat, tine legătura cu țara / Tv prin satelit oriunde în Europa /


#PrayForUkraine #SupportForUkraine”


Trimite și altora