„La Mulți Ani România” – Duminică, 27 noiembrie, Parets del Valles / Barcelona

„La Mulți Ani România” – Duminică, 27 noiembrie, Parets del Valles / Barcelona

Trimite și altora

1 Decembrie 2016. Ziua Națională a României se apropie cu pași repezi . O zi importantă pentru toți în orice colț al lumii s-ar afla.

Asociațiile culturale românești organizează spectacole la care este invitată toată suflarea. Românii vor purta cu mândrie costumul național, vor să arate că păstrează tradiția, cultura și portul tradițional.

Un bun prilej pentru copii noștri, mulți dintre ei născuți aici, să intre în atmosfera unei zile speciale pentru noi.

satelit televizor

„La Mulți Ani România!” se numește spectacolul organizat de Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Parets del Valles, despre care președinta asociației Stela Vidrașcu ne-a spus:

„Vă asteptăm cu drag să veniți, să ne îmbrăcăm în costumul nostru tradițional, să cântăm împreună Imnul României, să petrecem românește și să arătăm tuturor că suntem mândri de a fi români, oriunde locuim! La spectacol vor participa artiști invitați din România de la televiziunea Favorit Tv Nicușor Ionița și Violeta Popa . Vom avea de asemenea momente artistice susținute de: Liliana Tamrazova – recital la vioară, recital de poezie si expoziție de carte: Elena Buldum, Corina Oproae, Formația „Plai Moldovenesc”. Ni se vor alătura prietenii din Republica Moldova care trăiesc în Catalunya iar îndrăgitele soliste Angela Mocanu si Elena Bosinceanu ne vor încânta cu melodiilor lor”

O asteptăm cu drag în special și pe micuța artistă, de doar 5 ani si 11 luni, Carla Georgia Mezea, care tocmai a participat la Festivalul Internațional Propatria -tinere Talente Românești 2016 -Roma , de unde s-a întors cu o diplomă.

Va fi prezentată o expozitie cu lucrări semnate de pictorița Daniela Sălăgean și o expoziție de artizanat și artă populară românească RoBarna.

Premii la Tombola vor fi oferite de următorii colaboratori : Digi Mobil, MaxDSS TV satelit Barcelona, Grupul Mercatrom Barcelona, Gerovital, Atlassib si Cristian Finance.

Sunteți asteptați în data de 27 noiembrie 2017, începând cu ora 16,00 la Parets del Valles, Casal Can Butjosa, Carrer de la Salut nr. 50

parets afisParteneri: Ajuntament de Parets del Valles
Parteneri Media: Valles Visio si RoBarna

Alte informații puteți obține la: tel +34642818884

Intrarea libera!


Trimite și altora