Tulcea: 124 de copii din Tulcea pe lista de consultații gratuite ale Profesorului Burlea

Tulcea: 124 de copii din Tulcea pe lista de consultații gratuite ale Profesorului Burlea

Trimite și altora


Echipa de medici pediatri și asistente de la Iași, în frunte cu profesorul Marin Burlea, a ajuns din nou la Tulcea pe 4 decembrie. 124 de copii s-au înscris pe lista de consultații.

După prima etapă a programului periodic de consultații gratuite oferit copiilor din Tulcea, profesorul s-a întors duminică seara împreună cu întreaga sa echipă de medici pediatri și asistente de la Iași. La sfârșitul lunii noiembrie dr. Marin Burlea a vorbit cu managerul Spitalului Județean Tulcea, iar acesta i-a spus că programările au trecut de sută. Mai exact, numărul consultațiilor gratuite programate a ajuns la 124. Începând de luni și până miercuri, echipa de medici speră să poată acoperi toate programările. Profesorul Marin Burlea a mărturisit că până înainte de Crăciun va mai reveni la Tulcea.

satelit televizor

„Ultima dată când am vorbit cu domnul manager al Spitalului Judeţean Tulcea, înainte de Ziua Naţională a României, mi-a spus că lista de programare pentru consultaţii a ajuns la poziţia 124. Poate a mai crescut numărul cererilor, nu ştiu asta, dar pot să vă spun că duminică seara (duminică, 4 decembrie) ajung la Tulcea cu echipa mea de medici şi asistente medicale şi de luni dimineaţă începem consultaţiile. Vom fi la Tulcea până miercuri după-amiază şi sper să văd cât mai mulţi copii, poate chiar pe toţi. Vom vedea. În tot cazul, până înainte de Crăciun voi mai reveni la Tulcea, bineînţeles dacă va mai fi nevoie de mine”, a declarat profesorul Marin Burlea.

Profesorul Doctor Burlea Marin este medic primar pediatrie, gastroenterologie cu competență în ecografie. Este unul dintre cei mai buni medici pediatri din țara noastră. O fostă pacientă care avea doar patru ani când a fost operată, acum stabilită în America, își aduce aminte cu drag de profesorul Marin Burlea.

“Multumesc domnule doctor! Fetița operată de chist congenital de canal coledoc tocmai a împlinit 21 de ani. Sunt în America de 10 ani împreună cu mami și tati. Nu știu de ce aseară am discutat, cum niciodată nu am discutat despre boala mea. Eu aveam 4 ani pe atunci și țin minte totul! Doctorul Burlea era numele cel mai pronunțat în familia noastră, doctorul Burlea și doctorul Aprodu. În mintea mea ați rămas așa: dacă Moș Crăciun ar exista, atunci trebuie să semene mult cu dumneavoastră”, a scris fosta pacientă într-o postare.


Trimite și altora