De Crăciun, fanii lui Harry Potter vor putea lua cina în marea sală de festivități a castelului Hogwards

De Crăciun, fanii lui Harry Potter vor putea lua cina în marea sală de festivități a castelului Hogwards

Trimite și altora


Muggles din toată lumea, acum este momentul vostru!

Studiourile Warner Bros din Londra, sala Hogward unde a fost filmată seria de filme Harry Potter vor fi scenariul perfect pentru a crea o copie fidelă a scenei cinei de Crăciun din Colegiul Hogwards.

Aceasta este cea de-a doua ediție și se va sărbători pe data de 7 și 8 decembrie. Așadar, rezervă o excursie la Londra în această perioadă și vei avea parte de o experiență unică.

satelit televizor

Pentru acest eveniment, poți cumpăra biletul de pe internet, bilet pentru care trebuie să scoți din buzunar în jur de 270€. Știm că nu este deloc un bilet ieftin, însă fanii înfocați cu siguranță că ar da oricât pentru a putea avea acces la acest eveniment, după ce ediția de acum un an a fost un real succes. Fiecare persoană cu vârsta de peste 18 ani poate cumpăra un număr maxim de 9 bilete, începând cu data de 6 octombrie, conform The Independent.

Bucură-te de spiritul Crăciunului, înconjurat de universul creat de către faimoasa scriitoare J. K. Rowling! Muzica și dansul vor fi nelipsite și vei putea gusta și tu din celebra băutură din film, Butterbeer. Așadar, ai ocazia să trăiești o experiență de neuitat: după cină, te poți plimba pe celebra stradă înzăpezită Diagon Alley, sau poți vedea bucătăria familiei Weasley. Ținând cont că sunt mulți doritori în întreaga lume, biletele trebuie luate din timp.

Intrarea include:
o baghetă vrăjită la alegere dintre baghetele lui Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Profesor Dumbledore sau Voldemort
-aperitive de bun venit
-un meniu compus din trei feluri principale
-trei băuturi
-bere de unt
-turul studiourilor unde poți descoperi spectaculoasele scenarii ale filmului: marea sala de mese, faimoasa stradă Diagon Alley sau biroul lui Dumbledore. De asemenea, te poți urca la bordul trenului original Hogwards Express.

Poți consulta toate detaliile accesând site-ul oficial: https://www.wbstudiotour.co.uk/dinner


Trimite și altora