Fiesta Barcelona – Ziua Braziliei – Parc del Forum

Fiesta Barcelona – Ziua Braziliei – Parc del Forum

Trimite și altora


Abia terminată febra Jocurilor Olimpice, Barcelona se umple de samba, cu ocazia celei de a opta ediţii a Dia del Brasil – o sărbătoare plină de distracţie, muzică, mâncare tradiţională, activităţi numeroase şi proiecţii de film.

Scopul festivalului, care a reunit mai mult de 15,000 de participanţi anul trecut, este să provoace strângerea legăturilor între Spania şi marea ţară din America de Sud.

Duminică, 4 septembrie, de la orele 12,00 până la 22,30, Parc del Forum se va mişca în ritmuri braziliene aduse de o garnitură de artişti de excepţie, incluzând nume ca Lenine deţinătorul unui Grammy latino sau multă samba-rock a celor de la Caniball Footbal Club.

Aparte, vor fi numeroase activităţi – de la Capoeira la demonstraţii de Samba, spectacole pentru copii sau workshop-uri (ateliere). Ca parte a Festivalului de Cultura Braziliană, Ziua Braziliei va fi urmată de o serie de proiecţii de filme aparţinând filmografiei braziliene contemporane la Cinemes Girona între 8-11 septembrie

Invitaţia la un festival cultural cum n-aţi mai văzut este făcută. Dacă nu aveaţi plan pentru sâmbătă acum aveţi unul; dacă aveaţi, schimbaţi-l pentru Ziua Braziliei din Parcul Forum.
Mai multe informaţii pe pagina oficială a evenimentului, aici. Intrarea costa 10-15 euro, copii gratis.

Cum ajungeţi?
Tramvaiul T4 are staţie exact acolo. Metrou: staţia El Maresme-Forum (L4). Autobuze:H16, 143, 36, B23, H14, 7.


Trimite și altora