Posturile de televiziune HBO2 si HBO3 in grila Digi TV

Posturile de televiziune HBO2 si HBO3 in grila Digi TV

Trimite și altora

COMUNICATE DE PRESA
25 Martie 2016

Posturile de televiziune HBO2 si HBO3 in grila Digi TV

RCS & RDS introduce in grila de televiziune Digi TV prin cablu digital si prin satelit doua posturi noi de televiziune: HBO2 si HBO3. Cele doua posturi de televiziune sunt disponibile atat pentru clientii Digi TV care au optat pentru extraoptiunile HBO si HBO MaxPak, cat si pentru cei care le activeaza acum.

Extraoptiunea HBO include din aceasta luna noile canale de televiziune HBO2 si HBO3, pe langa cele existente deja in pachet. Astfel, pentru un tarif lunar de 12,58 lei (TVA inclus), clientii pot urmari canale: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3 si HBO3 HD. Extraoptiunea HBO MaxPak poate fi activata pentru doar 13,55 lei/luna (TVA inclus) si contine urmatoarele posturi de televiziune: HBO, HBO HD, HBO2, HBO3, HBO3 HD, Cinemax si Cinemax HD.

Abonatii Digi TV pot solicita aceaste extraoptiuni in orice magazin Digi si punct de prezenta RCS & RDS sau apeland serviciul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 031 400 4414 pentru Bucuresti si pentru 03XX 400 414 (unde XX reprezinta prefixul judetului).

Preturile abonamentelor Digi TV prin cablu digital si satelit incep de la 23,23 lei/luna (TVA inclus) si contin pana la 100 de canale de televiziune dintre care 27 in format HD.

HBO2 si HBO3 propun programe pentru intreaga familie: de la comedii si filme pentru copii, la filme de actiune si thrillere, seriale, dar si productii in premiera.

Informatii suplimentare despre serviciile companiei sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii de continut video la cerere, prin Digi Online si Digi Play. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, MUSIC FM, DANCE FM si Digi FM.

NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

CONTACT MEDIA
Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41

Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi


Trimite și altora