Amazon Spania – Black Friday „a lo grande”

Compania proceseaza in medie 352 de ordine de cumparare pe minut, pe timpul campaniei de promotie.

Black Friday a permis site-ului de cumparaturi on-line sa bata recordul de vanzari in Spania. Dupa informatiile furnizate compania americana de comert on-line, la ora 17,23 de astazi a trecut de cifra de 370.000 de produse vandute si o medie de 352 pe minut, fapt care converteste acest 27 noiembrie in ziua cu record de vanzari de cand Amazon a intrat pe piata de profil din Spania.

In timpul acestei saptamani si pana luni Amazon.es are mii de oferte flash; adica produse disponibile cu reducere de pret, in cantitati limitate, pentru o scurta perioada de timp si oferte de produse selectionate disponibile in oferta pentru o zi.

Sute de firme mici utilizeaza Amazon ca piata de vanzari on-line prin marketplace-ul dedicat si au participat anul asta pentru prima data la campania Black Friday.

Dupa spusele companiei, ofertele care s-au bucurat de cel mai mare succes in aceasta campanie de promotii au fost un hard drive (disco duro) de 500 gb de la Samsung, un pachet PlayStation Sony cu jocul Uncharted:The Nathan Drake Collection, un aspirator Polti, un Motorola Moto G de a treia generatie si ochelarii de soare Hawkers.