Barcelona – Top 5 între oraşele din Europa cele mai atractive pentru investitori.

Barcelona – Top 5 între oraşele din Europa cele mai atractive pentru investitori.

Trimite și altora

Barcelona urcă trei poziţii anul acesta comparativ cu studiul din 2015.

Această cercetare, realizată de Ernst & Young (E&Y), care măsoară capacitatea de atragere a investiţiilor în diferite destinaţii europene, situează Catalunya ca lider al receptorilor de proiecte de investiţii străine.

O poziţie obţinută, precizează studiul, datorită creşterii cu 2,78% în volumul investiţiilor atrase pe parcursul anului trecut comunitatea autonomă, ajungând la un număr total de 111 proiecte, care reprezintă 44,8% din totalul investiţiilor străine în toate cele 17 comunităţi autonome din Spania.

Studiul concluzionează că Spania a închis anul 2015 cu o creştere de 7% în numere de proiecte de investiţii străine, în ciuda instabilităţii politice.

...


Românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?dolce telekomStai informat, tine legătura cu țara, romanește / Tv satelit oriunde în Europa /


Între principalii investitori care iniţiază proiecte pe teritoriul spaniol sunt americani, francezi, germani, britanici şi japonezi, care pariază în general pe sectoare din industria manufacturieră, servicii financiare şi transporturi.