Finala Copa del Rey 2018 astazi

Finala Copa del Rey 2018 astazi

Trimite și altora


  • FC Barcelona și Sevilla își dispută Cupa Regelui în finala de astăzi, cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în finala
  • Pentru telespectatori emisiunea va fi produsă și transmisă de canalul public TVE în direct de pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid

Barcelona abordează finala după ce a lăsat în urmă Valencia, Espanol și Celta, în timp ce Sevilla a depășit Cadiz, Atletico de Madrid și Leganes. Va fi al 30-lea trofeu pentru Barcelona sau al 6-lea din vitrina Sevillei.

Sevilla și FC Barcelona de înfruntă sâmbătă 21 aprilie de la 21,30 în finala Copa del Rey pe stadionul Wanda Metropolitano, stadionul de casă al Atletico de Madrid. Meciul va fi televizat de televiziunea publică TVE care a plătit pentru drepturile de televizare 3,5 milioane de euro.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Niciuna dintre cele două echipe nu se găsește în cel mai bun moment al sezonului. Andaluzii vin după o serie de rezultate slabe în ligă care i-au dus până pe locul 7 în clasament ratând astfel locurile eligibile pentru Champions de anul viitor. Anul acesta au căzut în fața germanilor de la Bayern.

Barcelona și-a întrerupt parcursul din Campions după o dublă întâlnire cu Roma în sferturi de finală pierdută de catalani după ce italienii au refăcut în retur o diferență de trei goluri de o manieră dramatică. În plus, cu toate că este pe punctul de a câștiga campionatul spaniol, ultimele meciuri, împotriva celor de la Sevilla și Celta de Vigo nu au convins.


Românii din diaspora au în casa TV românescdolce telekomStai informat, tine legătura cu țara / Tv prin satelit oriunde în Europa /


Finala va fi marcata de deja obișnuita polemică pe tema previzibilelor fluierături din tribune la momentul intonării imnului național și manifestările pe care independentiștii catalani le vor organiza probabil în capitala Spaniei.


Trimite și altora