Sarbatoarea toamnei la Hotel Bruc

Sarbatoarea toamnei la Hotel Bruc

Trimite și altora

     Cum promisiunea e lege, revenim cu impresii despre sarbatoarea toamnei. Sambata seara, gazda evenimentului, doamna Madalina de la Hotel Bruc, si-a intampinat invitatii la petrecerea toamnei.

     O seara romaneasca reusita, lume cu chef de petrecere si dans, muzica bine aleasa si, vedeta serii: mustul (poate la editia viitoare nu se mai termina asa de repede).

     Aproape de sfarsitul petrecerii, am vorbit cu Madalina despre aceasta seara.

     “Festivalul a fost organizat acum in toamna, in cinstea mustului. S-au servit preparate romanesti din bucataria traditionala. Cu multa voie buna si chef de petrecere, românii s-au incins la dans mai ceva ca la o nunta, pe muzica mixata de invitatul special Dj Floo, care a creat o atmosfera pur romaneasca. Muzica s-a dovedit a fi pe gustul invitatilor, de la populara din toate zonele tarii, pana la rock’n roll. Nu au lipsit hore,sarbe, muzica de petrecere, chiar si dedicatiile la dj, creandu-se o atmosfera care nu te lasa sa stai pe scaun. Asadar, romanii s-au bucurat si s-au distrat impreuna ca o adevarata comunitate.

     Pentru ca a fost o petrecere putin mai deosebita, diferita fata de petrecerile anterioare pe care le-am organizat, am avut si concursuri de dans cu premii. Sponsorii au fost firme romanesti din Barcelona, precum: Max Dss -Televiziune româneasca prin satelit, Cofetaria Artesancake, Cristina Saftoiu-Servicii Juridice, Gerovital, care au oferit cadouri nu doar castigatorilor cat si participantilor. Speram sa ne bucuram de increderea sponsorilor si la viitoarele evenimente pe care le vom organiza.

     Pe cei care nu ati mai prins bilete, nu va ingrijorati! Va asteptam si pe dumneavoastra la Hotel Bruc cu alte ocazii, cea mai apropiata fiind ziua de 1 Decembrie.Petrecerea va avea loc sambata,pe 28 noiembrie.”

     In concluzie:

     Intrarea la un pret accesibil, serviciile bune in raport cu pretul, atmosfera si -cel mai important in opinia mea- faptul ca ajungem sa ne cunoastem personal conationalii pot face ca evenimentul “Festivalul Toamnei” sa se converteasca intr-o traditie anuala.

Asa ca va doresc sa ne vedem la Festivalul Toamnei editia a 10-a!

...

Fotos: BCN Studio Events-Marius Pache


Trimite și altora