Gerovital – Barcelona – Eveniment

Gerovital – Barcelona – Eveniment

Trimite și altora

       Acum câţiva ani, din discuţia nevestelor adunate la un cremşnit, a rezultat o agitaţie care a durat vre-o lună in căutarea „leacului pentru tinereţea veşnica”. O prietenă, catalancă, se plângea că tot caută de mult timp o crema Gerovital, imposibil de obţinut în Barcelona. Atunci am realizat că, într-adevar dacă aş fi vrut să o cumpăr nu aveam de unde. Trăim în oraşul în care teoretic este imposibil să vrei să cumperi ceva şi să nu ai de unde. Cu toate astea, a fost nevoie de multa logistică, telefoane in ţară, rugaminţi, fotografii trimise si primite, pachetarie, deranj pentru cei din tara care au pierdut timpul pentru noi să obţina pretiosul trofeu, sa caute la ora stabilită maşina transportistului şi să ni-l trimită.

      Am ramas dupa istoria asta cu gustul amarui-deceptionat al lipsei pe piata a unui brand românesc prestigios si cautat- Gerovital – Farmec. A fost nevoie sa treaca ani pentru ca Farmec sa faca pasul si sa isi gaseasca partenerul in Barcelona. In sfârsit Gerovital este in Barcelona.intro_2_

     Reprezentanta din Provenza 42 este un punct profesional serios pe piata de profil in Barcelona, ofera consiliere de specialitate si aduce la indemâna utilizatorilor produsele Gerovital.

    Din punctul meu de vedere, putin preocupat de ingrijirea personala, magazinul Gerovital din Provenza 42 imi rezolva o mare problema: Deja am solutii pentru viitoarele cadouri pe care le voi oferi (o mare problema – barbatii stiu de ce  🙂 ). Lasând gluma la o parte brandul Farmec Gerovital adaugându-se celorlalte prezente comerciale in RoBarna Barcelona, ma face sa ma simt bine, mai multumit de locul de unde vin, mai… român.

     Vizitati-l.

...

intro_mediu_Atentia de care s-a bucurat la inaugurare este de bun augur.


Trimite și altora