Sectie de vot Sabadell Unde votez?

Sectie de vot Sabadell Unde votez?

Trimite și altora


  • La alegerile prezidențiale 2019 se înființează pentru prima oară o secție de vot în Sabadell / Catalunya / Spania
  • Numărul estimat al românilor din zona de influență al secției de vot Sabadell este de aproximativ 8.000 cu drept de vot

Sabadell, Terrassa, Cerdanola, Sant Quirze, Rubi, Santa Perpetua, Mollet, Barbera del Valles și încă câteva orașe care fac parte din conglomeratul Barcelona au o secție de votare la douăzeci de minute distanță la alegerile de la sfârșitul săptămânii.

Situată în redonda apropiată de El Corte Ingles din Sabadell, La Hotel Catalonia Sabadell, din Plaça Catalunya, 10-12, 08206 poate de asemenea asigura depunerea votului pentru cei care locuiesc în zona de nord a Barcelonei, Granollers sau zona Valles.

În zonă se poate parca destul de ușor indiferent de ziua săptămânii și este la o statie de autobuz de stația de tren Sabadell Nord sau La Creu Alta și mai aproape.

unde votez sabadell

Prima zi de votare este vineri de la 12. Se închide la 21 seara. Vineri seara este ziua preferată pentru votare a multora dintre românii hotărâți să își manifeste opțiunea pentru stabilirea președintelui României pentru următorii cinci ani. Secția va fi deschisă și sâmbătă plus duminică de la 9 dimineața până seara la 21.

Sfârșitul acesta de săptămână este dedicat primului tur de scrutin dar este foarte probabil să existe și un al doilea tur peste două săptămâni altfel ar fi nevoie ca jumătate plus unu din numărul de înscriși în listele electorale să voteze lucru care nu s-a întâmplat niciodată și este puțin probabil să se întâmple astfel că va fi nevoie de un al doilea tur de scrutin în care vor intra primii doi clasați.

Acest al doilea tur de votare se va desfășura în aceeași locație a secției de vot Sabadell cu orar similar peste două săptămâni..


Trimite și altora