Secție de vot Reus Unde votez?

Secție de vot Reus Unde votez?

Trimite și altora


  • La alegerile prezidențiale 2019 se înființează secție de vot în Reus / Catalunya / Spania
  • Numărul estimat al românilor din zona de influență al secției de vot Reus este de aproximativ 3.000 cu drept de vot

Unde votez la Reus?

Secția de votare este la Centro Civico Mas Abelló, Carrer Mas del Carpa, 43204 Reus, Tarragona.

Este în incinta centrului comunitar Mas Abello al primăriei din Reus, dați copiar pe textul marcat cu negritas și apoi pegar în google maps, vă duce exact acolo, are alături o parcare generoasă plus două terase cu bere rece la îndemână.

vot reus

Prima zi de votare este vineri de la 12. Se închide la 21 seara. Vineri seara este ziua preferată pentru votare a multora dintre românii hotărâți să își manifeste opțiunea pentru stabilirea președintelui României pentru următorii cinci ani. Secția va fi deschisă și sâmbătă plus duminică de la 9 dimineața până seara la 21.

Sfârșitul acesta de săptămână este dedicat primului tur de scrutin dar este foarte probabil să existe și un al doilea tur peste două săptămâni altfel ar fi nevoie ca jumătate plus unu din numărul de înscriși în listele electorale să voteze lucru care nu s-a întâmplat niciodată și este puțin probabil să se întâmple astfel că va fi nevoie de un al doilea tur de scrutin în care vor intra primii doi clasați.

...

Acest al doilea tur de votare se va desfășura în aceeași locație a secției de vot Reus cu orar similar peste două săptămâni..


Trimite și altora