Bandiții a intrat ân boxa mea dela suptsol !!!! (Răzbunarea)

Bandiții a intrat ân boxa mea dela suptsol !!!! (Răzbunarea)

Trimite și altora


[one_half]

acotunoaie
Iulian Acotunoaie

[/one_half]
[one_half_last]
Personaje:
– copiii vecinilor Belegoju
– sfântul Anton de la Padova
cumnații
madam Chitrosu
[/one_half_last]


A fost Vinerea Neagră !!! Bandiții a intrat ân boxa mea dela suptsol !!!!

Ușea nu era forțată, lacătul era inctact, așa că imedeat iam bănuit pe copii vecinilor Belegoju deoarece doar ei sunt atâta de slabi âncât să pătrundă pe gaura de aerisire dela boxă și să fure doar noo Peturi cu Vin ținute cu mare grijă de mine acolo, pentru a le duce acasă la un bețiv cum e tatăl lor !!!!

Vineri seara am fost neom de nervi !!!!

Am blocat liftul, și când am auzit pe Scări glasul copilor Belegoju, am ieșit ca turbat de nervi și draci la ei !! E și folbaliști ticăloșii, așa că doi au scăpat cu fuga când mau văzut turbat, mai ales că eram și cam beat de supărare, iar pe al treilea nu am reușit săl prind deoarece geaca i sa rupt ân mâna mea !!!! Miam luat elan, și când iam tras un șut ân cur, noroc că venea dela cunpărături cu o sacoșe grea ân mână care sacoșă la ținut pe loc să nu se zdrobească cu trupul bicisnic de perete, așa ce șut iam tras !!!!

Dar slăbiciunea lor a fost nefastă pentru mine !!!!

Din șocul loviturii ântro secundă miau căzut doo unghii dela degetele piciorului !!! Așa că ân tinp ce de durere mi sa ântunecat imaginea ochilor,tâlharul a fugit, iar eu am rămas ântrun nor de ântunerec și de stele verzi, ân tinp ce toți Sfinții Ortodocși, Catolnici, ba chiar și dela Sectanții Ehoviști mi se arătau ân fața ochilor, șocați și ei de chinul durerii mele !!! La urma toată ânsuși Sfântul Anton de la Padova a vorbit cu mine !!!

Mi sa adresat ântro Linbă Română aprocsimativă, aidoma Linbii cum vorbește badantele Române care se ântoarce acasă după trei ani de muncă ân Italea, adica mesteca Linbile ântre ele, dar am ânțeles perfect de bine că aș fi celmai și celmai mare fraer dacă nu maș răzbuna pe copii Belegoji, apoi a dispărut ântro prăfărae de nedescris,și ântrun nor de corji de semințe, anbalaje, și hârtii mototolite,de unde miam dat io seama că Sfântu Anton dela Padova e sfântul Curețeniei și a oamenilor care muncește la curețenie pela Italieni !!!!

La boxă am și Saci cu Ciment, afară este Balastru, ân casă aveam o mingie mare de plaje dela Nivea, așa că am făcut beton, am unplut mingia cu acel beton, și sânbătă dimineață după ce sa ântărit betonul,mau ajutat Cumnații și am așezato cu mare greu pe Aleea dela Bloc !!! Nici ars cu ferul roșu nu credeam că la noi ân Scară femeele face Sport !!!

Pândeam cu Cumnații din Balcon, când pela ora 7 a apărut Madam Chitrosu dela Etaj 3. Chiar dacă are 60 de ani, iubește atât de tare Yoga și Acletismul, âncât și soțul a părăsito acum ân pragul Pensiei, iar ea aleargă ân fecare dimneață cu un ruptsac plin de nisip ân spate !!! Stârnește toți câinii maidaneji din Zona Cet, aleargă fugărită de câte doozeci-treizeci de dulăi, ba maimult odată a fugărito chiar și Poliția, crezând că are țigări de contrabantă ân ruptsac și fuge de ei cutot cu javre după ea !!!

Sportivă totală, deoarece nu sa putut apține de a lovi și mingea cu un șut năprasnic !!!! Imedeat sa prăbușit secerată cu laba piciorului ân mâini !!!! Crecă dacă o ânpușca un Lunetist, se mai zvârcolea de doo trei ori pe Alee, așa că nu știu dacă mai are vreo unghie la degete după cum a căzut de inertă !!!!

A urmat una din babele Deonisă dela Etaj2, ieșită cu gonoiul !! Moartă și ea, după ce ânainte de a șuta năpraznic âși luase ân vizor felestrele lui Madam Ceocoiu dela Etaj1, bănuită că trăește pe ascuns cu Adimistratorul !!!

Abia la 7’30 a eșit și hoțul Belegoju, pe nume Bebi. Purta janbiere facute din niște pungi de plastic,teneși, și un tricou cu Număr 10 peste flanea, semn că se ducea la folbal, și e și prost crescut nesimpțitul, deoarece a lovit mingia abea după ce a persiflat acele doo femei aflate ân suferință cu vorbele ,,Da’ ce face fetele pe jos ?? Plaje ân ianuarie ??”

Chiar mă gândeam serios să vorbesc cu Belegojii despre copiii lor !! Mă gândeam să nu aibe boala numită ,,Copsaltroză” ori numită ,,Oase de Sticlă”, și asta doar că Bebi șia luat elan, și când a șutat odată mingia, ântro secundă șia frânt piciorul chear de supt genunche !!!!

Ori tot cei posibil să fie ori din pricina slăbiciunii ecstreme, ori antrenamentelor care le face la Academiea Hagi Ghiorghe nu ma mai interesat !!!

Ân tinp ce Cumnații hăhăiau de râs, privirea mia căzut peun levier metalic adus de Socrămiu joi seară !!!

Atunci am realizat că el a spart boxa !!! A scos ușea din balamale, apoi a puso ânapoi !!! Și decât Vinul la interesat din câte bunuri e acolo !!! Acuma el e plecat să bea prada cu pretenii lui penseonari, dar cu siguranță că tot acasă se ântoarce !!!!

...

Și vede el atuncia…


Trimite și altora