Cine transmite Champions. Chelsea-Barcelona astăzi

Cine transmite Champions. Chelsea-Barcelona astăzi

Trimite și altora


Unde vedem meciurile din Champions League?

 Cine da Champions? Optimile Ligii Campionilor. Chelsea – Barcelona, cel mai important meci al săptămânii

Chelsea – FC Barcelona este cel mai aşteptat meci din această săptămână a „optimilor” Champions League.

Chelsea și Barcelona s-au mai întâlnit până acum de 12 ori în Champions League, londonezii trecându-și în cont patru victorii, iar catalanii doar trei. Ultima oară când s-au întâlnit a fost în semifinala din 2012, când trupa de pe ”Stamford Bridge” a avut câștig de cauză (3-2 la general).

diaspora startup

”Cred că toate jocurile sunt dificile, dar când evoluezi în Liga Campionilor este mai mult decât greu. Aici joci doar împotriva celor mai bune echipe din Europa. În acest sezon, Barcelona este una dintre cele mai bune echipe și pentru asta suntem pregătiți să dăm totul în ambele jocuri”, a spus Eden Hazard la conferința de presă susținută luni seară, tot atunci când a avertizat care sunt cei mai periculoși jucători de la echipa adversă: ”cred că Iniesta și Messi sunt unii dintre cei mai buni jucători de la Barcelona, și la ora actuală, dar și din istoria clubului”.

21:45 Fotbal: Chelsea – Barcelona, Telekom Sport 1


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Tot marți seară este programată și partida Bayern Munchen – Beșiktaș Istanbul. Este de remarcat faptul că întâlnirea de pe Allianz Arena va avea la centru o brigadă din România. Meciul din optimile Ligii Campionilor va fi condus de Ovidiu Haţegan. ”Centralul” va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu vor fi arbitrii de adiţionali la partida de la Munchen, iar Radu Ghinguleac va fi arbitru de rezervă.

 

21:45 Fotbal: Bayern – Beşiktaş, Telekom Sport 2


Trimite și altora