La TV – cine transmite finala Champions League 2018

La TV – cine transmite finala Champions League 2018

Trimite și altora


Finala Champions League 2018 va fi transmisă în direct prin satelit de două posturi TV. Unul este Telekom Sport 1, care va face un adevărat spectacol din acest eveniment şi cel de-al doilea este PRO TV.

La Telekom Sport 1 meciul va fi prefaţat începând cu ora 19:30 din studio cu o serie de comentarii şi analize realizate alături de invitaţii speciali, acelaşi lucru urmând a se petrece şi după încheierea jocului pe durata a 45 de minute.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Finala Champions League 2018 se va juca la Kiev, începând cu ora 20:45, ora Spaniei şi se vor lupta pentru cucerirea trofeului Real Madrid şi FC Liverpool. Cele două echipe s-au mai aflat faţă în faţă în urmă cu 37 de ani.

Real Madrid încearcă să intre în istorie prin câştigarea trei ani consecutiv a trofeului Champions League, dar va avea în faţă un adversar foarte dificil, după cum spunea plastic germanul Toni Kroos, vor fi “11 animale”, pentru că toate echipele pregătite de Jurgen Klopp au avut acelaşi stil de joc foarte agresiv.

finala champions

Liverpool – Real Madrid este cel mai aşteptat meci european al anului. Finala UEFA Champions League se va disputa la Kiev, dar fanii vor avea probleme mari pentru a-şi găsi cazare, în capitala Ucrainei.

Preţurile la apartamentele de închiriat au „bubuit” pur şi simplu. Un sejur de două nopţi, în perioada 25-27 mai, într-o cameră de o persoană, costa acum de câteva zeci de ori mai mult decât de obicei.

Aproape 70.000 de fani sunt aşteptaţi la finala UEFA Champions League, pe stadionul Olimpic din Kiev. Real Madrid şi Liverpool se vor baza pe câte 25.000 de fani, care vor fi nevoiţi să plătească bani frumoşi pentru a-şi vedea favoriţii la lucru.

La cazare se adaugă şi biletele la meci: cel mai ieftin tichet, în acest moment, costă nu mai puţin de 1.200 de euro, scrie digisport.ro.


Trimite și altora