Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de inchisoare, plătește 19 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de inchisoare, plătește 19 milioane de euro.

Trimite și altora


Fiscul spaniol a acceptat acordul cu avocații lui Cristiano Ronaldo în urma căruia acesta va plăti cu 19 milioane de euro și o condamnare de 2 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

  • Nu va face închisoare după ce s-a declarat vinovat de 4 delicte fiscale și o fraudă de aproape 15 milioane de euro între 2011 și 2014

Acordul între acuzarea și apărătorii fotbalistului depindea de aprobarea Ministerului Fiscal Spaniol – Hacienda. Acuzarea îi impută lui Cristiano Ronaldo patru delicte fiscale comise între 2011 și 2014 care presupuneau o fraudă de 14.766.897 de euro.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Acordul final coboară suma datorată la 5,7 milioane însă totalul de plată, însumând amenzi și dobânzi, se ridică la aproape 19 milioane de euro. La aceasta se vor adăuga cheltuielile generate de procesul în sine.

Între Ministerul Fiscal și Procuratură există încă un diferend de opinie cu privire la substituirea unei condamnări penale cu o amendă, fiscul insistă pentru doi ani de închisoare, pentru ca astfel, cu toate că nu va face nici o zi de închisoare va rămâne cu antecedente penale.

Această diferență de viziune între cele două organisme se va rezolva în ședința în care Ronaldo este citat de Tribunalul numărul 4 din Pozuelo de Alarcon (Madrid), același în care fotbalistul portughez al Real Madrid la acel moment a declarat ca imputat. În acea ocazie Cristiano Ronaldo a declarat „Fiscul spaniol cunoaște în detaliu toate veniturile mele; niciodată nu am ascuns nimic și nici nu am avut intenția să nu plătesc impozite”.


Trimite și altora