Stefan Hrusca – Barcelona – Concert de Colinde

Stefan Hrusca – Barcelona – Concert de Colinde

Trimite și altora

Cel mai iubit interpret de colinde româneşti, dând viata frumoaselor cântece tradiţionale, Ştefan Hruşcă este invitatul comunitaţii româneşti din Barcelona.

Artistul le va vesti românilor din Barcelona venirea celei mai îndrăgite dintre sarbatori: CRĂCIUNUL.

Stefan Hrusca, sau “Dascalul de colinde” cum l-a supranumit poetul George Ţărnea, ne va încânta cu celebrele : „Florile Dalbe”, „Trei Pastori”, „Afara Ninge Linistit”, „Linu-i Lin”, „Sfanta-i Sara de Craciun” dar si „Ruga Pentru Parinti” .

Colindatul sau uratul pe la case constituie un obicei stravechi, sfant, pentru ca transmite un mesaj ceresc, o vestire de la Dumnezeu. O nepreţuită zestre spirituală, pe care o moştenim din moşi-strămoşi. Cei dintâi colindatori au fost pastorii care au mers la pestera in care s-a nascut Iisus. Bucurandu-se de acest semn ceresc si de glasul ingerilor, pastorii au vestit minunea in cetatea Betleemului.

Mai jos gasiţi invitaţia primita de la Parohia Ortodoxa Romana “Sfantul Gheorghe” din Barcelona:

Seara de Colind!

“În seara zilei de 12 decembrie la ora 17º, Parohia Ortodoxa Româna „Sfântul Gheorghe” din Barcelona are bucuria de va invita la un concert de colinde sustinut de catre marele cantautor Stefan Hrusca.

Adresa: Biserica Spitatlului Sant Pau-calle Antoni Maria Claret nr.258( vis-a-vis de acest numar se afla biserica).
Biletele de intrare costa 12 euro si se gasesc la biserica, la magazinele românesti, la Restaurant „Transilvania” si la intrare în seara de concert.

Vă aşteptăm cu drag.

Părintele Aurel Bundă”

stefan hrusca barcelona
Stefan Hruşcă în concert la Barcelona


Trimite și altora