Promit

Promit

Trimite și altora


România care nu a mers la vot a fost cea care nu a găsit nimic atrăgător în oferta pe care partidele au oferit-o sau nu a știut să protesteze printr-un vot nul. Asta a dus la polarizare extremă în care pare că se găsește după alegeri.

Cei care nu au fost la vot formează astăzi o aripă a societății civile care are nevoie să își spună părerea. O fac în mediile sociale și au un mesaj:


„Promit sa nu uit niciodata numele tradatorilor.

Promit sa nu uit niciodata cine „a ucis” padurile Romaniei.

Promit sa nu uit niciodata cine a pornit mineriadele.

Promit sa nu uit niciodata numele partidelor care si-au batut joc de Romania.

Promit sa nu uit niciodata cine a lasat batranii fara pensii.

Promit sa nu uit niciodata cine a vandut strainilor resursele naturale ale Romaniei.

Promit sa nu uit niciodata cine sunt cei care au vrut distrugerea culturii.

Promit sa nu uit niciodata cine i-a umilit pe marii actori, pe marii scriitori, pe marii muzicieni, pe marii talentati ai Romaniei.

Promit sa nu uit niciodata numele marilor interlopi si criminali din politica Romaneasca. Interlopi care nu au facut o zi de inchisoare.

Promit sa nu uit numele celor care au fabricat dosare.

Promit sa nu uit de clasa politica plagiatoare.

Promit sa nu uit de amenintarile jegosilor politicieni.

Promit sa nu uit nici de oamenii legii aflati mana in mana cu criminalii.

Promit sa nu uit ca Romania este a mea si nu a lor. Indiferent cate piedici pun ei. Indiferent cat se straduiesc sa ne indobitoceasca. Indiferent cat vor ei sa ne distruga spiritul. Va exista mereu miscarea de rezistenta! Romania nu este a ma-tii!!! Indiferent de culoare politica, indiferent de interese. Indiferent de clanurile pe care le aveti in spate… Romania nu este a ma-tii!!!

Este a oamenilor care se trezesc la 5 dimineata ca sa ajunga la munca! Este a oamenilor care au dezvoltat afaceri profitabile prin inteligenta si flerul lor. Este a tinerilor care invata ani de zile pentru a realiza ceva in viata pe care voi nu dati doi bani. Este a parintilor care fac eforturi uriasa sa-si creasca copiii in mediul asta poluat de hotiile si distrugerile voastre.

Este a oamenilor care refuza sa mai creada in minciunile unor politicieni analfabeti, in mirajul unor prostituate de lux ascunse in spatele titulaturii de „asistenta”, in mocirla televiziunilor, a radiourilor sau a ziarelor. Romania este a pensionarilor care nu au renuntat sa viseze. Este a celor care lacrimeaza atunci cand inteleg cat va dura reconstructia Romaniei…

Istoria adevarata nu se scrie cu stiloul”


sursa: fb


Trimite și altora