Real Madrid – Bayern: ora de incepere, cand și unde se poate vedea la TV

Real Madrid – Bayern: ora de incepere, cand și unde se poate vedea la TV

Trimite și altora


  • Ora de începere, cum și unde se poate vedea în direct la TV Real Madrid – Bayern Munchen, partida retur din sferturile de finală ale Champions League care se va juca la Madrid pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid își dorește calificarea în semifinalele Champions League. Testul hotărâtor se desfășoară măine, marți, pe stadionul Santiago Bernabeu împotriva echipei germane Bayern Munchen condusă de titratul antrenor italian Carlo Ancelotti. „Los Blancos” abordează partida cu avantajul de 2-1 obținut săptămâna trecută la Munchen.

Ora și data: La ce ora se joaca Real Madrid – Bayern?

Meciul Real Madrid – Bayern este programat marți, 18 Aprilie, de la ora 20,45 (ora Spaniei) pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid. Elevii lui Zidane primesc vizita echipei germane după testul de la Gijon din campionat unde erau pe cale să nu câștige, fapt care le-ar fi periclitat lideratul ligii spaniole.

digi dolce focus 2017

TV: pe ce canal de TV se poate vedea în direct partida Real Madrid – Bayern Munchen?

Partida în care se înfruntă Real Madrid și Bayern de mâine seară poate fi urmărită în direct la televiziunea spaniolă gratuită pe Antena3 TDT. Pasionații o pot urmări de asemenea la ProTV, DolceSport și DigiSport de la ora 20,45. Germanii speră să îl poată recupera pe Lewandovski care nu a putut juca în meciul tur.


Trimite și altora