Un politist suspectat de tentativa de viol asupra unui minor

Un politist suspectat de tentativa de viol asupra unui minor

Trimite și altora


  • „Să fim respectuoși cu drepturile cetățenești” nu mai are ce căuta în atitudine a noastră după jalnica atitudine a șefei Ministerului de Interne, Carmen Dan
  • Un polițist român este arestat sub acuzația de „agresiune de natură sexuală asupra unui minor”

Bestia care a agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Bucureşti a fost prins de poliţişti. Bărbatul este un polițist.

Individul şi-a recunoscut faptele şi a fost reţinut pentru 24 de ore.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Potrivit surselor, după audieri, se pare că bărbatul va fi pus sub acuzare, pentru o faptă asemănătoare petrecută în 2012. Acesta ar fi agresat, tot în lift, o fetiță de șapte ani care se întorcea de la școală.

În 2012, acesta a atacat și violat o fetiță de șapte ani chiar în apropierea școlii. El a așteptat-o pe fetiță la poarta unității de învățământ, a urmărit-o și a ademenit-o într-un lift și a violat-o.

Conducerea școlii respective nu a confirmat evenimentul și a încercatt să îl țină ascuns.

”Persoana bănuită de săvârşirea acţiunii de agresiune sexuală a fost depistată în urma informaţiilor transmise de colegii din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. Acesta este un caz izolat în cadrul Poliţiei Române. El a activat în cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti începând cu anul 2010.

În acest moment, poliţiştii continuă să întreprindă toate demersurile astfel încât cel în cauză să fie tras la răspundere conform legii atât pentru ceea ce s-a întâmplat acum cât şi pentru lucrările mai vechi aflate în instrumentare care nu au putut fi finalizate din lipsă de probe”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGP.

Poliţiştii au efectuat percheziţii luni după-amiază la locuinţa bărbatului.

Percheziţiile au loc după ce bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.

...

Articol original în Gazeta de Espana


Trimite și altora