Melania Garbu – Un profesionist român din piaţa de energie spaniolă

Melania Garbu – Un profesionist român din piaţa de energie spaniolă

Trimite și altora

„De ce? De ce am scris la revistă? Simplu: pentru că preţuiesc oamenii, prieteniile, pentru că vreau să ne cunoaştem. Şi pentru că am considerat că a sosit vremea să pot oferi serviciile mele profesionale şi românilor de aici, din Catalunya, nu doar catalanilor.

Am plecat din ţară având convingerea că merit totul de la viaţă, că orice e vis este realizabil, că merit sa fiu fericită şi să-mi gasesc drumul in viaţă. A fost un drum cu multe dificultăţi, cu multe experienţe, din care am învaţat să mă bucur de fiecare clipă, să nu am aşteptări exagerate, să-mi permit să fiu eu insămi, să ma bucur de viaţă şi cred că indiferent din ce colţ al lumii suntem, este foarte important să ne gasim locul şi să ne simţim „ca acasă”. „Acasa” mea este în Barcelona. Şi mă bucur de fiecare moment.

Sunt Melania Garbu, absolventă a Facultaţii de Ştiinte Economice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Locuiesc in Spania de 14 ani, de 6 ani in Barcelona impreuna cu familia mea. Iubesc florile, marea, calatoriile şi îmi ador familia. Lucrez de 16 ani în vânzări, în diferite sectoare (imobiliar, financiar, energetic).

In 2010 mi s-a oferit oportunitatea sa lucrez în sectorul energetic, oportunitate care a fost o adevarată provocare pentru mine, ţinând cont de faptul ca era un sector nou şi ca a trebuit sa ma formez in mod constant. In prezent, am propia mea afacere de Consultanta Energética, iar impreuna cu echipa mea de colaboratori, ajutăm fírmele, pe de o parte să-şi reducă cheltuielile cu facturile de electricitate şi gaz, iar pe de altă parte să conştientizeze că utilizarea raţională a energíei electrice este o necesitate pentru a minimiza costurile de energie şi a creste competitivitatea oricarei afaceri.

Sunt foarte bucuroasă că din ce în ce mai mulţi români au curajul de a deschide propriile lor afaceri, şi tocmai de aceea îmi doresc să mă pun la dispoziţia lor pentru a le oferi sprijinul in domeniul meu.”

Mai multe despre firma de consultanta energética Enerwatio:

* Sunt consultanți independenți în sectorul energetic având acorduri de colaborare cu toate companiile electrice si acces direct la toate ofértele de pe piata energetica, ceea ce permite obiectivitate în lansarea ofertei.
* Oferă fiecarui client un serviciu personalizat in functie de profilul firmei.
* Serviciile se adresează firmelor în general şi instituţiilor publice.

...

Pe Melania Garbu o găsiţi aici


Trimite și altora