Parada pentru Anul Nou Chinezesc in Barcelona

Parada pentru Anul Nou Chinezesc in Barcelona

Trimite și altora


Sâmbătă, 4 februarie, în Barcelona se va sărbători Anul Nou Chinezesc. În program, o paradă tradițională și spectacole la Arcul de Triumf.

Cu prilejul Anului Nou Chinezesc, această sâmbătă 4 februarie va fi din nou o zi de sărbătoare în Barcelona. Anul Nou Chinezesc a început în mod oficial la 28 ianuarie. În conformitate cu ciclul Zodiacul chinezesc, 2017 va fi cel al cocoșului. Pentru a sărbători acest eveniment asociațiile chinezești și organizații catalane din oraș au planificat mai multe activități. O parada va porni de la parcul Estació del Nord la ora 11:30 și se încheie la ora 12:30 la Arcul de Triumf. Aproape 1.000 de persoane vor participa la parada organizată de mai mult de 50 de asociații din Barcelona.

digi dolce focus 2017

Într-o atmosferă de familie, Barcelona poate admira dragoni chinezești, lei, dansuri tradiționale, tobe precum și reprezentări ale tradițiilor catalane. După paradă, un spectacol gratuit va avea loc la 13:30 în Pasajul Lluís Companys. Anul Nou Chinezesc este încă un eveniment major pentru comunitatea chineză din oraș, care însumează aproape 19.000 de oameni, conform primăriei. O întâlnire care nu trebuie ratată.

anul nou chinezesc barcelona inlineinformaţii practice

Anul Nou Chinezesc în Barcelona – sâmbătă, 04 februarie
Traseu: Estació del Nord Parc / Vilanova / Roger de Flor / Ribes / Napols / Ausias Marc / Passeig Sant Joan / Passeig Lluís Companys / Arcul de Triumf.


Trimite și altora