Unde votez Figueras Sectie de vot Figueres / Spania

Unde votez Figueras Sectie de vot Figueres / Spania

Trimite și altora


  • La alegerile prezidențiale 2019 se înființează secție de vot în Figueres / Catalunya / Spania
  • Numărul estimat al românilor din zona de influență al secției de vot Figueres este de aproximativ 2.500 cu drept de vot

O secție de vot se înfințează în premieră în Figueres / Catalunya / Spania cu ocazia scrutinului pentru prezidențialele 2019 în Spania. Aceasta facilitează apropierea la mai puțin de jumătate de oră de condus de o secție de votare pentru cei care locuiesc în zona nord-estului extrem catalan.

unde votez figueres

Locația exactă a centrului de vot Figueres este Espai Empresarial ”Gran Firal”, C/ Alemanya, nr. 16, 17600 Figueres, dați clic în Como llegar, vă duce exact acolo. Harta este cea de mai jos.

 

Prima zi de votare este vineri de la 12. Se închide la 21 seara. Vineri seara este ziua preferată pentru votare a multora dintre românii hotărâți să își manifeste opțiunea pentru stabilirea președintelui României pentru următorii cinci ani. Secția va fi deschisă și sâmbătă plus duminică de la 9 dimineața până seara la 21.

Sfârșitul acesta de săptămână este dedicat primului tur de scrutin dar este foarte probabil să existe și un al doilea tur peste două săptămâni altfel ar fi nevoie ca jumătate plus unu din numărul de înscriși în listele electorale să voteze lucru care nu s-a întâmplat niciodată și este puțin probabil să se întâmple astfel că va fi nevoie de un al doilea tur de scrutin în care vor intra primii doi clasați.

Acest al doilea tur de votare se va desfășura în aceeași locație a secției de vot Figueras cu orar similar peste două săptămâni.


Trimite și altora